2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دیروز برا شوهر من پیام اومده بود که مالک محترم خودروی فلان درفلان جا و فلان ساعت درماشین شما عدم ...

گلم من روز عروسیم تا نشستم تو ماشین عروس ،واسه همسرم پیام کشف حجاب اومد، آخه چه توقعی از من داشتن؟🤣

گلم من روز عروسیم تا نشستم تو ماشین عروس ،واسه همسرم پیام کشف حجاب اومد، آخه چه توقعی از من داشتن؟🤣

😂😂😂😂😂😂 توقع داشتن تو جعبه بزارنت داخل تالار خارجت کنن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

آیا مقایسه یه انسان با یک نارنگی کار خوبیست؟!😐🍃

تازه من بادوم درختی هم دیدم.عکس بادوم درختی پوست کنده و با پوست میذارن زیرش مینویسم کدوم زودتر فاسد میشه؟

بعدش نتیجه میگیرن چادر بپوش که فاسد نشی😒

برگهایم#  

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چادری هستم  و با حجاب ولی آخه نارنگی؟!!!!! قبلا هم که شکلات بدون پوست بود و مگس

صدفم هست.

میگن حجاب صدفی برای مروارید

یکی از دوستام میگفت شکارچی اگه شکارچی باشه صدفو باز میکنه مرواریدو درمیاره😂😂😂

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻