2821
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 19 پست
نمیدونم 7 هفته بود گفتن قلبش ضعیف شوهرم گفت نمیخوام ریسک کنم مثل پارسال در این دکتر اون دکتر برم تا ...

بچه داری؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات عزیزم ایشاله دامنت سبز بشه من تهران یه دونه دختر دارم

ممنون فدات.خدا دخترتو حفظ کنه.ان شالله که همه چی درست شه.منم تبریزم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شاید دیگه من اقدام نکنم میترسم یکی مریض باشه مصخره این اون بشه ولی خدا یه دونه تپل مپل خوشگل بزاره ت ...

ممنون قربونت.توهم استرس نداشته باش هروقت احساس کردی آماده ای اقدام کن ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز