2777
2789
عنوان

توروخدا کمک...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 59 پست
ممنون عزیزم اره دکتر گفت خیلی برات خطر داره

واسه بارداریت برو ی دکتر خوب.واسه نگهداری هم پرستاربگیر.خداکمکت کنه.میدونم دوستان الان قورتم میدن اما سقط گناه بزرگیه.بعدش مشکلات عدیده ای میاد توزندگیت

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خودم هم از عواقبش میترسم خیلی میترسم

پس دو دل نشو.باخداصحبت کن تابهت آرامش بده.بگوخدایا من واسه رضای تو روحرفت حرف نمیزنم واین بچه رو نگه میدارم.خودت کمکم کن هم از نظر جسمی هم از نظر روحی کم نیارم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

[QUOTE=192410191]پس دو دل نشو.باخداصحبت کن تابهت آرامش بده.بگوخدایا من واسه رضای تو روحرفت حرف نمیزنم واین بچه رو نگه ...[/QUO

ممنونم.باحرفاتون دلگرم شدم.شوهرم سرکاره الان بهش پیام دادم گفتم میخوام نگهش دارم.منتظر جوابشم.

دوتاپسر دارم‌ویه دختر.ازلحاظ مالی مشکلی ندارم ولی واقعا اعصابم دیگه نمیکشه.

اگرسقط برات ضرر داره و توانایی نگهداریشو داری نگهداربچه رو

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
[QUOTE=192410191]پس دو دل نشو.باخداصحبت کن تابهت آرامش بده.بگوخدایا من واسه رضای تو روحرفت حرف نمیزن ...

احسنت.خیلی خیلی واست دعامیکنم.مطمئن باش خدا کارتو بی اجرنمیذاره

احسنت.خیلی خیلی واست دعامیکنم.مطمئن باش خدا کارتو بی اجرنمیذاره

براامضات صلوات فرستادم

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
نه اسمشو نمیدونم توی نت سرج کنی میاد توی آفریقا هست میزنن توی ایران هم هست من میخواستم بزنم همسرم نز ...

چون بعضی آمپولا هستن تا چند ماه جلوگیری میکنه یکی از اقواممون زده بود میگفت هرمونام خیلی بهم ریخت و داغونم کرد پریودشو بهن ریخته بود 

من یک آنتی ناتالیسم هستم
[QUOTE=192410191]پس دو دل نشو.باخداصحبت کن تابهت آرامش بده.بگوخدایا من واسه رضای تو روحرفت حرف نمیزن ...

الهیییییی 😍😍😍😍😍😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
براامضات صلوات فرستادم

ممنون مهربون.خداحاجت دلتو ب احسن وجه بهت بده

شوهرم‌موافقت نکرد😔میگه چون خیلی وقت نیست اززایمانت میگذره نگرانتم.

صحبت کن باهاشون.بگوش هرسقط برابر7تازایمانه.اینطوری ک بدنت بیشترآسیب میبینه.بخاطرداروهای سقط شیرتم بدمیشه این بچه اذیت میشه.باردارباشی حداقل4ماه دیگه میتونه بخوره.

خداهرچی خیر برات پیش بیاره.خداکمکتون کنه تصمیمی بگیرید ک هم خودش راضی باشه هم شما