2777
2789
عنوان

حال الانتونو با استیکر نشون بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 188 پست
ووای اونایی ک بوتیک دارن اصلا وضعشون خسته کنندس  شوهر دوستم هم همینجوره  دوستم کلافس از ...

دقيقا، من موندم چرا به پسرا گير نميدن  

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
خودش گفت بهش زنو بچه دارم، زنگ ميزنه بوتيك به گوشيش نميزنه

خاک توسرش نفهمن بخاطر ی خریدرایگان یا تخفیف کلی عشوه میان و خودفروشی میکنن خاک توسرشون

خدا زندگیتو از اینجور زنای پست حفظ کنه عزیزم 

ولش بش فکر نکن خودتو اذیت نکن

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا شش ماه نميشه از شر يكي ديگش خلاص شديم هنوز همون قبلي هي مياد سرك ميكشه، شوهرم بوتيك داره، دخت ...

اونوقت شماره شوهرتو از کجا ور میدارن

جات بودم خودم بادیگارد شوهره میشدم😐

دقيقا، من موندم چرا به پسرا گير نميدن    

میگن متاهل جذابتره پخته تره🤦‍♀️ نمیدونن زنش از بچگیاش و احمق بودناش چی کشیده😂😂😂😂😂

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
اونوقت شماره شوهرتو از کجا ور میدارن جات بودم خودم بادیگارد شوهره میشدم😐

بوتيك داره، كارت مغازه هست ديگه  ز ميزنه مغازه 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
اونوقت شماره شوهرتو از کجا ور میدارن جات بودم خودم بادیگارد شوهره میشدم😐

تا چه وقت اخه؟؟؟ بلاخره بوتیکه ی شماره تماس رو کارتش داره که 

خداروشکر شوهرم بوتیک نداره🤲🏻😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو ک زبونت ماشالله 

کلی فحشش میدی میزاری استرس بگیره از بوتیک رفتن

میگن متاهل جذابتره پخته تره🤦‍♀️ نمیدونن زنش از بچگیاش و احمق بودناش چی کشیده😂😂😂😂😂

خخخ آره مردا هيچوقت پخته نميشن همش بچه ميمونن

الان شوهرم میخواد مغازه ام دی اف بزنه یعنی مزاحم شوهر منم میشن عایااااا؟

نه ام دی اف ن زیاد اصلا بیشتر طرفش آقایونن

الان شوهرم میخواد مغازه ام دی اف بزنه یعنی مزاحم شوهر منم میشن عایااااا؟

كلا من با هر كي شوهرش مغازه داره حرف زدم همينه داستان داره

اهان

ضد_بوتیک😂# 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو ک زبونت ماشالله  کلی فحشش میدی میزاری استرس بگیره از ...

🤣🤣🤣 من اصلا نمیزارم بوتیک بزنه 

بزنه هرروز بدبختیه🤣

الانم مغازه ام دی اف بزنه کلی استرس دارم

2827
2791
2779
2792