اصلا مگه هندپوز نوبت این رنج سنی اومده برای واکسن؟ پارتی بازیه؟
تاپیکهام داستان های واقعی از زندگی افراد هستن.تو دل هرکدوم ما رنجهایی هست که هیچکس باخبر نیست من رنجهای اون دل ها رو به تصویر میکشم.هیچکس خوشبخت مطلق نیست.و ما محکومیم به اینکه ادامه بدیم و اینو بدون هر زخمی که بهت وارد میشه اگر تو رو نکشه قویترت میکنه پس زخم هاتو دوس داشته باش و بجنگ برای زندگیت❤تو روبیکا یه
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
اصلا مگه هندپوز نوبت این رنج سنی اومده برای واکسن؟ پارتی بازیه؟
نه ببین عزیزم حالا من از پزشکی بگم
استاژر پزشکی الان نوبت واکسنشه ک اکثرا وردوی ۹۶ اینان ینی 22سال اینطورا ..رشته های دیگ علوم پزشکی رو نمیدونم ولی همه تو همین محدوده هستن و پارتی بازی نیس
برای اینک بتونن برگردن بیمارستان و درسشون بخونن باید بزنن
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره