2777
2789
وای نامسلموناش😂😂😂 من ک ندارم ولی دیدم بقیه رو ک بدبخت شدن خدایا شکرت

انشالله هیچوقت مبتلا نشی.هیچم کسی بدبخت نکرده علمشو دارم یه سوال داشتم ولی دلقک بودن ادم بیشتر بدبخت میکنه حواست به خودت باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خدا چته عصبی هستی بخدا گفتم شاید منظورت شوگر ددی هس همه این فکرو کردن 

عزیزم من عصبی نیستم ولی چیزی بلد نباشم نظر نمیدم به نظر من شما هم مهمین کار بکنید.ادب بهترین چیزی که میتونیم به خودمون هدیه بدیم

انشالله هیچوقت مبتلا نشی.هیچم کسی بدبخت نکرده علمشو دارم یه سوال داشتم ولی دلقک بودن ادم بیشتر بدبخت ...

چ خشنی

من به اون استیکر خندیدم خانم محترم

شماهم یادبگیرید ازجای دیگه ناراحتید سربقیه خالی نکنید

علمشم ثابت کرده تهش بدبختیه مگر اینکه فاصله سنی زیادی نباشه و بخاطر پول سمت پیرمردها نرن

عزیزم من عصبی نیستم ولی چیزی بلد نباشم نظر نمیدم به نظر من شما هم مهمین کار بکنید.ادب بهترین چیزی که ...

وای خوب همه فکر کردن منظورت چیز دیگس همه میدونن برا مریضی نباید ایطور گفت

بنظرم گل کاوزبون لازمیه سوتفاهم بود تموم شد رف

چ خشنی من به اون استیکر خندیدم خانم محترم شماهم یادبگیرید ازجای دیگه ناراحتید سربقیه خالی نکنید ع ...

عزیزم اگه کامنت بخونی یه بیماریه.من از هیچ جایی ناراحت نیستم اینم چیز چند روزه نیست که من به خاطرش ناراحت باشم.ولی باادب بودن و احترام گذاشتن بلدم 

عزیزم اگه کامنت بخونی یه بیماریه.من از هیچ جایی ناراحت نیستم اینم چیز چند روزه نیست که من به خاطرش ن ...

عزیزم ادب اول ازخودتون شروع کنید و اینقدر به دیگران حواله نکنید

این بیماری نادره و با توکل به خدا شفا پیدا کنه

اما اگر آرامش ندارید ک مودبانه با مردم صحبت کنید بهتره ازاین محیط خارج بشید تا بیشتر ازاین اعصابتون خراب نکنید و دائم به دیگران بخاد ادب یادآوری کنید. 

ارامش براتون میطلبم

عزیزم ادب اول ازخودتون شروع کنید و اینقدر به دیگران حواله نکنید این بیماری نادره و با توکل به خد ...

ما والا ارامش داریم ولی در کل خوشم از مزه ریختن نمیاد.به نظر شما کامنت اول شما تهش بدبختیه درسته من فکر کردم خودتون مبتلاید اینجور نوشتید من حتی دلم نمیاد روتونم مثال بزنم ولی شما راحت یه کلمه نوشتی رفتی.من راجبش همه چی میدونم یه سوال ریز داشتم فکر کردم اینجا کسی بتونه راهنماییم کنه.

ما والا ارامش داریم ولی در کل خوشم از مزه ریختن نمیاد.به نظر شما کامنت اول شما تهش بدبختیه درسته من ...

اون برای شوگر ددی بود نه بیماری

کاملا مشخص بود منطورم اونه نه بیماری

شما که خودت خوب میفهمی چرا دوباره عنوانش میکنی پس ازروی عمد نبوده ک این همه عصبانی هستید 

خدا بخواد شفا بده 

برای دشمنشم آدما مریصی نمیخاد

پس  متوجه شدید ک بیجا عصبی شدین

لطفا کمی آرام‌تر صحبت کنید تا بتونن بقیه کمکتون کنن