2777
2789
عنوان

داداشم تو سایت 😑😑😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 97 پست
داداش منم هست کاربریشو نمیگه  هنوزم موفق نشدم پیداش کنم  ایشالا تعلیق بشه 😂😂🤦

چیکلر کنیم 😂😂😂

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂 خوشبحال‌خودم‌که‌ندارم‌برادر 

ولی من بااین تاپیک دلم خواست یه داداش داشته باشم همسن یا بزرگترازخودم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

هیچوقت پسرایی که اینجا عضون رو درک نکردم😑😂

چی براشون جذابه اینجا؟

تاپیکای خواهرشوهر مادرشوهر؟!!!!!🤔

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

اوه_شت# 😐💔🌼

متاسفم# 🥺

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
ولی من بااین تاپیک دلم خواست یه داداش داشته باشم همسن یا بزرگترازخودم

منم‌دقیقا‌مثل‌شمادوست‌داشتم‌بزرگ‌ترازخودم 

داشتم

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز