2777
2789
عنوان

پيام جاريم تو گوشي شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3992 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه از زنداداشش ن اين امكان ندارع

نه مثلا خواسته بهش پول قرض بده الکی میتیغش و ناله میکنه بر شوهرت که نداره و شوهرت گفته کی لازم داره و بعدم اینجور پیاما پاگ کرده نمیشه انقد زود قضاوت کرد اگه داری اذیت میشی از شوهرت بپرس وگرنه صبر کن یا گوشی شوهرتو هک کن

به نظرم با شناختی که از جاری داری الان حس خودت بهتر از ما میگه چی به چیه 

ولی اگه واقعا جریان بدی باشه اینجا قبل جاری باید بگم یه مرد باید خیلی کثیف باشه به زنداداش خودش چشم داشته باشه

ب رو شوهرم نياوردم بعد از نيم ساعت گوشيش رو چك كردم ديدم پيامو پاك كرده

اون یکی زن داداش منم با داداش کوچکترم درد و دل میکنه چون داداش بزرگم عصبیه یه کم و ازش کمک میخاد نصیحت شوهرشو میخاد و ...به هر حال زود قضاوت نکن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

من گوشیم دست پسرم بودنی ی استیکر ب ۱۰ ۲۰ نفر فرستاده بود استیکر عاشقانه همچنین ب برادر شوهرم فرداش دیدم منو از همه جااا بلاک کرده بوود😳 هنگ بودم خیلی عصبی شدم حتی عکس پسرمو از تو پیجش پاک کرد هنوز ب روش نیاوردم 

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍

با هر چیزی مشکوک نشید خدایی همسرمن یه دوست داره خیلی پسر خوبیه . گاهی من زنگ میزنم بهش حالش رومیپرسم گاهی اون میزنه رفت و امد داریم باهم . همیشه هم با اخر اسمم جان میگه یا مثلا پای تلفن میگه فدات شم . یه سری کلمات ورد زبون ادمه ... 

ببین کی میخاد بره اونجا یااصلا بهت میگه یانه اگر فهمیدی چه موقع میره اونجا توام بی خبر برو که شوهرتم اونجاست ومثلا تو خبر نداشتی.... به جاریت بگو دلم هواتو کرده بود بیام بعد ببین واکنششون چیه جاریت چه وضعیه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨