2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بزارم (عاشقی ک شکست خورد )

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 177 پست
اره قصدم طلاقه  دوستم میگه یه فرصت بهش بده اما نمیدونم بدم یا نه  اما تو همین یه روز خیل ...

این چیزا طبیعیه، از اول نباید خیلییی خودتو مشتاق نشون میدادی، مردا زود زده میشن ازین رفتار، همیشه باید اون نازتو بکشه، مثل اوایل ک هنوز بدست نیاورده بودت، اگه دوسش داری صبر کن تا پا پیش بذاره، ولی دیگه آویزون نباش، منت کشی نکن یکسره زنگ نزن

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
این چیزا طبیعیه، از اول نباید خیلییی خودتو مشتاق نشون میدادی، مردا زود زده میشن ازین رفتار، همیشه با ...

اخه میدونم بر میگرده میدونم میاد طربم اما من شکستم من ۷ سال پاش موندم این نبود جوابم 

شکست خورده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما ۷ سال خاطرس ۷ سال عشقه نمیدونم‌چیکار کنم 

فک کردی برگردی خوب میشه نه تا اخر زندگیت همینه .

مردی که هنوز عروسی نگرفتین این شده وای به حال اینکه حالا یه بچه هم بیارین . 

مطمعن باش اگه هنوز عاشقت بود نمیزاشت یه قطره عشق از گونت بچکه پائین . 

فک کردی برگردی خوب میشه نه تا اخر زندگیت همینه . مردی که هنوز عروسی نگرفتین این شده وای به حال اینک ...

اره خودمم میدونم خودمم دیگه نمیرم طرفش اما میدونم باز بر میگرده 

شکست خورده 
اخه میدونم بر میگرده میدونم میاد طربم اما من شکستم من ۷ سال پاش موندم این نبود جوابم 

زندگي همینه سعی کن یاد بگیری ازین به بعد چجور رفتار کنی باهاش

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اره خودمم میدونم خودمم دیگه نمیرم طرفش اما میدونم باز بر میگرده 

والا منم هر روز به شوهرم میگم دوستت دارم .دیر میکنه نگران میشم زنگ میزنم .یعنی اون باید برام ناز کنه؟؟

زن و شوهر هر دو باید بهم ابراز علاقه کنن .

شاید مشکل شوهرت یه چیز دیگست

عزیزم داستانت خیلی قشنگ بود ۷ سال عشقم کشک نیس زود از یاد بره تنها مشکل اینع ک شما همیشه رفتی طرفش اینبار اصلا بعد اون پی امی ک فرستادی پی ام نده و حتی اگ زنگ زدم جواب نده بزار بیاد پیشت عذر خواهی کنه ببین حتی اگ شرایطشم نداشته باشه تا نیومد پیشت و عذر خواهی نکرد جوابشو نده بزار ارزشتو بدونه

nothing
یا اینکه جاریت داره داره زیرزیرکی یکاری میکنه .نمیدونم . ولی غیرطبیعیه مردی که انقدر عاشق بود یهو خ ...

جاریم ک کرم میریزه همیشه با دخترش شدن بلای زندگی من 

شکست خورده 
یا اینکه جاریت داره داره زیرزیرکی یکاری میکنه .نمیدونم . ولی غیرطبیعیه مردی که انقدر عاشق بود یهو خ ...

یه روز یه دعا نویس بود من نتیجه کارشو دیده زودم و واقعا به قران اعتقاد داشت بعد بهم‌گفت یه همسایتون دعا سیاه شدن از هم گرفته واستون من هیچ اقدامی بعدش نکردم اما از اون میترسم بلدم نیستم سحر باطل کنم 

شکست خورده 
عزیزم داستانت خیلی قشنگ بود ۷ سال عشقم کشک نیس زود از یاد بره تنها مشکل اینع ک شما همیشه رفتی طرفش ا ...

مرسی عزبزم بخاطر راهنماییت اره خودمم قصدم همینه اگه دلم طاقت بیاره 

شکست خورده 
2790
2778
2791
2779
2792