2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز خیللللی عجیب

4864 بازدید | 227 پست

من امروز یهویی دلم گرفت و با خودم گفتم چقد دلم هوای زیارت حضرت شاه عبدالعظیم رو کرده و گفتم 

السلام علیک یا شاه عبدالعظیم حسنی 

السلام علیک یا سیدالکریم

چند دقیقه بعد اتفاقی تو تلگرام دیدم که زده بود 15 شوال روز وفات ایشون هستش مو به تنم سیخ شد اصلا 

امروز 14 شوال هستش

ایشون توی مهربونی و عطوفت و کرامت و بخشندگی و حاجت دادن مثل جد بزرگوارشون امام حسن مجتبی شهره ی خاص و عام هستن

من همیشه ارادت خااااااااااااصی بهشون دارم چون منم مثل ایشون سادات حسنی هستم

((((((( خواستم بگم اول به خدا و بعد به ایشون متوسل بشیم امشب و فردا))))))

https://s19.picofile.com/file/8434754384/Ali_ZandVakili_Shoughe_Didar.mp3.html

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

منم دعا کن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستامم دعا کن

@اعتصامی  

@nazbanoo8300  

@nazanin36  

@مائده6525221  

به_کبودی_یاس#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

مرسی عزیزم حاجت رواشی ب حق این شب عزیز

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فدات بشم❤❤❤

دورازجون😍😍😍💕💚😘

من فدات عزیزدلم💋❤💋 امیدوارم به تک تک خواسته های دلت برسی🌹🌹🌹

دواز جون گلی😍💕😘💚

دوستامم دعا کن @اعتصامی     @nazbanoo8300     @nazanin36     ...

ممنونم گلم 🙏❤️🌹 

استارتر عزیز لطفاً برای سلامتی و آرامش دل خودم و عزیزانم دعا کن عزیزم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من ارادت خاصی به امام حسن مجتبی علیه السلام(کریم اهل بیت) دارم

و صد البته ذریه ایشون، 

ممنونم ازت

حال دلم رو خوب کردی🌹

التماس دعا از همه دوستان و شما....

"السلام علیک یا شاه عبدالعظیم حسنی "