2777
2789

دختر خاله من با من همسن دوم دبیرستان بودیم با پسر عموم ازدواج کرد

حالا پسر عموم ازش ۱۵ سال بزرگتر از لحاظ قیافه داغون ولی اخلاق خیلی خوب دست و دلباز همه ایرانو گردوند بهشو

دختر خالمم خوشگله خدایی ولی اخلاق گند 

من اون موقع ک ازدواج کردن با این ک همش ۱۶ سالم بود گفتم ازدواجشون خیلی تشتباه

حالا چند وقت بود زن عموم خیلی ناراحت بود از دست سارا(دختر خالم) خیلی اذیت میکرد

حالا معلوم شده ک خانم میگه من احمدو نمیخوام و فلان

همون موقع ام من گفتم این بزرگ میشه ب دوستاش نگا میکنه میفهمه چ کاری کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همین؟

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

سلام من تازه عضو شدم

پست شما توجه منو جلب کرد

چرا باید درمورد دخترخاله شما قضاوت کنیم!!!

قضاوت# نکنید تامورد قضاوت قرارنگیرید 

🍀

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚

اینجور تایپیک ها باید کاربر aslooooo رو تگ کرد،که ببینه و اینقدر از کودک همسری دفاع نکنه

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔