2777
2789

اگه نماز میخونیم و عبادت میکنیم یادمون نره تموم نتیجه ی اون باید توی رفتارمون نشون داده بشه..

کسی که خدا رو عبادت میکنه و نماز میخونه دروغ نمیگه..قضاوت نمیکنه..ظاهر بین نمیشه..بدِ کسی رو نمیخواد..حسادت نمیکنه...تکبر نداره

ما با عبادت رشد میکنم صرفا زمزمه نمیکنیم..

حتی وقتی که خواب هستیم در تمام ستاره های درخشان بیداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نماز نمیخونم.

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
مرسی🙏 حرفاتون به دل میشینه خوشحالم که هستید

لطف دارید..در اصل خداست ک به دل میشینه..من جز او چیزی نگفتم..ممنونم از شما و حضورتون

حتی وقتی که خواب هستیم در تمام ستاره های درخشان بیداریم

درسته باید رعایت کنیم ولی ما زندگی میکنیم ودر زندگی با مواردی روبرو میشیم که بعضی اوقات حتی زبانی دچارگناه میشیم طوری که اگه یک شخص رو تمام عمر در اتاقی زندانی کنیم چه بسا اونم میتونه ازطریق فکری که میکنه دچار گناه بشه

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
مهم عاشق شدنه

اعتقادندارم😕

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤