2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 64 پست
چرا دروغ گفت پاک کردم؟

آهان 

خب میخواد دلت راحت بشه ...

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
@نی_نی_یار_۵

این چه کاریه آخه   

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی دروغ گفته بعدش هم گفتن نداشت که پاک کن وقتی میدونی سوءاستفاده نمیکنه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اره انگار دوست داشت من بگم برگرد نگفتم 

چرا تموم کردین

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چک کردم شمارمو با برنامه

چجورییییی کو یادم بده😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چرا تموم کردین

سر حساسیت های بیخودش چون گفته بود هر جا میری بگو منم گفتم میخوام برم خونه دوستم اونم بی دلیل گفت نرو منم رفتم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
سر حساسیت های بیخودش چون گفته بود هر جا میری بگو منم گفتم میخوام برم خونه دوستم اونم بی دلیل گفت نرو ...

اوه چ الکی الکی😐

تلگرام ایکس پلاس

اها تو تل متوجه شدی ک شماره دوطرفه دارین

ب خاطر همین اخلاقای بیخودش همیشه بحث داریم

هنوز خونه باباتی چرا باید اون بگه کجا بری کجا نری😂

اها تو تل متوجه شدی ک شماره دوطرفه دارین

اره 

عکساام میدونم پاک نکرده از طرز صداش بالاخره میشناسمش

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤