بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم... گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟
خوب حق داری ولی نه از اون لحاظ جنسیتی از این لحاظ که صمیمی میشن شورش درمیاد همونجور که تو نباید با پدرشوهرت یا مادرشوهرت زیاد صمیمی بشی چون بعدا برعلیه آدم استفاده میکنن
خجالت داره این طور حرف زدن.من خودم یه دوستی داشتمکه میگفت هروقت میرفتمخونه مادرم شوهر جای اینکه پیش من بخابه پیش مادرممی خابیدباهاش خیلی صمیمی بود نه اینکه که کاری کنه ولی پیشش میخابید باهم شوخی میکردن دوستمم به شوهرش خیانت کردازناراحتی زیادبعدم نزدیک بودطلاق بگیرن باردرشدونشد حالادیگه خوب شدن
هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش