2777
2789
عنوان

چه رشته ای ¿؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست

فنی. من خودم طراحی دوخت میخوام برم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اینستاگرام داری هایلایت شغل و درآمد این پیج رو ببین بعد متوجه میشی دنیا دست کیاست من خودم با رتبه عالی یکی از رشته های تجربی رو رفتم خیلی فرسایشیه با حقوق کم از مغزم هیچ استفاده ای نمیشه فقط بدنم تحلیل میره کاش زودتر می‌فهمیدم که رشته های تجربی بدرد نمیخورن در کوتاه مدت ممکنه بنظر بیاد که بازار کارشون زیاده ولی به ازای کار زیاد حقوق کمی میگیری 

https://instagram.com/samira_zakerani?utm_medium=copy_link

شما هم از طریق انسانی رفتین مشاوره درسته؟

ن من دبیرستان تجربی بودم

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

کلا بنظر من درس نخونی  بری آرایشگری یا خیاطی  یاد بگیری آیندت معرکه  می شه. 

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...
واقعا ییعنی از طریق تجربی رفتید روانشناسی؟

اره عزیزم با تجربی هم میشه روانشناسی سراسری آورد

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

صد در صد تجربی عزیزم

البته اگه علاقه داری و مطمئنی که پشیمون نمیشی..

چون اولا بازار کارش نسبت به رشته های دیگه خیلی بهتر و مناسب تره..

و اینکه در آینده هم اگه بخوای مهاجرت کنی بهترین رشته است

به شرطی که تمام تلاشت رو روی درست بذاری و مطمئنم موفق میشی..

همیشه موفق باشی دختر نازنین💛💛💛

دلیلتون رو میشه بگید

من خودم خیلی به رشته های تجربی علاقه دارم واصلا به رشته انسانی علاقه ندارم الانم دوستام میگفتن برا اینکه معلم بشی شرط اول اینه که پدر ومادر معلم باشن😐😐 وگرنه نمیتونی سر کار بری

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨❤️                                                                                                      باافتخار بختیاریم🤗
من خودم خیلی به رشته های تجربی علاقه دارم واصلا به رشته انسانی علاقه ندارم الانم دوستام میگفتن برا ا ...

ن بابا اینجوری نی

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
من خودم خیلی به رشته های تجربی علاقه دارم واصلا به رشته انسانی علاقه ندارم الانم دوستام میگفتن برا ا ...

همچین شرطی نداره

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)