2777
2789

بقولی شوهر یکی از کاربرا

بگو کی با رفتنت خوشحالم میکنی شازده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو‌اسن حرفی بود ک خیلی وقته تو گلوی منم گیر کرده اگه بهتر گیرت میاد مهرمو بده حق و حقوقم بده منو تامین کن برو ده تا زن دیگم بگیر ک پشیمون نباشی جیگگگگرررر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وقتی داره میگه قولش زدی که دیگه نمیاد جلو. اگه پیام داد بزن از هشت ناحیه بلاکش کن و کلا از فکرش بیا ...

داره میگه شوهرم بلاکشم کنه میاد خونه دیگه😐😂

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
بگو‌اسن حرفی بود ک خیلی وقته تو گلوی منم گیر کرده اگه بهتر گیرت میاد مهرمو بده حق و حقوقم بده منو تا ...

خودش ک میگه مهرتو ببخش مهرم ۱۴ سکه اس

کاربری دست دو نفر 🥰
خودش ک میگه مهرتو ببخش مهرم ۱۴ سکه اس

بگو هر جا سرتو گذاشتی ک و ن ت م بزار همین الان میرم میبخشم

از حلقومت میکشم بیرون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من کلا نفهمیدم چی شد

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

ازدواج کردی؟ اگ نکردی ی تصمیم جدی بگیر

نه هنو هفت ساله باهمیم خاستکاریمم اومده ولی بابام مخالفه.بعد همش میگ تو ک میدونسی بابات گیرمیده و مخالفه چرا باهام موندی و قول دادی بهم تو منو گول زدی

میگه میتونستم با یکی بهتر از تو ازدواج کنم با دستای خودم سرنوشتم خراب شد

مردا معمولا وقتی با یکی به یه جایی میرسن بعد هوا ورشون میداره فکر میکنن مالین، باید سرش به سنگ بخوره تا درست‌بشه