2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله خان باجی دورم زیاده😄خواستگار زیاده ولی اونی ک من میخوام نیس ،ادم ک نمیتونه به هر قیمتی ازدواج ...

سنتی همینه

خیلی کم پیش میاد یه ادم همچی تموم بره خاستگاری سنتی!

اگه میخوای سنتی ازدواج کنی معمولا همشون عیب دارن

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
خاله خان باجی دورم زیاده😄خواستگار زیاده ولی اونی ک من میخوام نیس ،ادم ک نمیتونه به هر قیمتی ازدواج ...

بله شمادرست میگین ولی همه تعریف این خانم رو میکنن میگن موردهای خوبی معرفی میکنه

❤️
راضی هستی الان؟

بله خیلی راضی ام 

من سنتی ازدواج کردم به منم همه میگفتن باید خودت پیدا کنی تو دلم خالی میشد چون من نه بلد بودم نه دوست داشتم خودم اینکارو کنم از خدا خواستم اون برام اینکارو بکنه الآنم واقعا زندگی خوبی دارم خداروشکر

سنتی همینه خیلی کم پیش میاد یه ادم همچی تموم بره خاستگاری سنتی! اگه میخوای سنتی ازدواج کنی معمولا ...

نمیخوام سنتی ،ولی من همش سر کارم ،تو محل کارمم همه یا متاهلن یا به درد نخور ..

بله خیلی راضی ام  من سنتی ازدواج کردم به منم همه میگفتن باید خودت پیدا کنی تو دلم خالی میشد چو ...

خدا روشکر ،منم از خدا خواستم ولی نداده هنوز ،من اکثر دوستام سنتی ازدواج گردن و شوهراشون هم ادم حسابی هستن ،حتی دوستم که داروسازه هم سنتی ازدواج کرد ،شانسیه همش

نمیخوام سنتی ،ولی من همش سر کارم ،تو محل کارمم همه یا متاهلن یا به درد نخور ..

میشه بپرسم کارت چیه؟

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
خدایی اونجوری هام نیست که کسی با کسی دوست بشه باهاش ازدواج کنه ، صادق و انسان در دوستی کمه 

اره میدونم ولی خب خیلیاشم به ازدواج ختم میشه مخصوصا تو این دوره زمونه دیگ کسی نمیمونه یکی همینطوری بیاد بگیرتش حتی سنتیا هم بروز شدن دوره اشنایی و اینا دارن 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
سنتی همینه خیلی کم پیش میاد یه ادم همچی تموم بره خاستگاری سنتی! اگه میخوای سنتی ازدواج کنی معمولا ...

اخه ازدواج با دوستی هم خیلی ها هستن که به طلاق ختم میشه آدم فرقی نمیکنه چه ازدواج سنتی چه مدرن باید حواص خودش رو جمع کنه

❤️
بله شمادرست میگین ولی همه تعریف این خانم رو میکنن میگن موردهای خوبی معرفی میکنه

من تهران نیستم ،معرفم زیاد هس دورم ،دوستای مامانم بیشتر ،ولی نمیدونم قضیه چیه که هر کدوم یه جای کارشون میلنگه

بیمارستان کار میکنم

اونجا که باید پر از کیس خوب باشه😅

اجتماعی و سر زبون دار هستی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز