2777
2789
عنوان

کمک، خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 34 پست
اره واقعا حالا ک اینقد بچه پاکیه حیفه..  اگ خیلی با هم اوکیین صحبت کنین با هم با مهربونی بهش ب ...

میدونم کنجکاو بوده 

درکش میکنم.ولی ب نظرم خیلی زود بوده برای این چیزا.

لعنت به این فیلم ها ک انفدر راحت میفته دست چند تا بچه پاک و بیگناه

به هر که روز نعمت عهد بستی .فراموشش نکن در تنگ دستی
واقعا دست خانواده دیگ نیست چون مدرسه کلاس صدتا جا میرن باهاش خیلی راحت صمیمی بشو حداقل همه چیو به ...

صمیمی هستیم کامل.ولی اینو نگفته.من الان نمیدونم به روش بیارم دیدم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم تو این سن اگه مراقب بچه نباشی ممکنه به انحرافات جنسی کشیده بشه و توی زندگی آینده تاثیر منفی ...

باشگاه هم میره

توی چتاشون با دوستاش دیدم کلمات خیلی زشت به کار میبردن.به روش نیاوردم که نگه چرا چکم میکنی من اتفاقی دیدم.دوستاش ب ظاهر موجه اند.

یه سوال بی ربط به موضوع تاپیکت دارم .روزی چند ساعت میخونی و اینکه الان بستی کامل درسا رو؟

ن هنوز عزیزم.قصدم اینه فشرده بخونم

باشگاه هم میره توی چتاشون با دوستاش دیدم کلمات خیلی زشت به کار میبردن.به روش نیاوردم که نگه چرا چکم ...

دیدن فیلم با کلمات زشت فرق داره روی دوستاش نظارت بیشتری کن حتما ببرش مشاوره خودتم باهاش حرف بزن البته اول همراهش شو و بگو که درکش میکنی و آدم از سر کنجکاوی ممکنه گاهی یه کارایی بکنه اما اگه ادامه پیدا کنه اون وقت .... حالا من دیدم که توی فلش فیلم این جوری بوده نمیخوام قضاوتت کنم اما خواهر جونی الان لب پرتگاهی و داری اون پایین رو از سر کنجکاوی نگاه میکنی اما لبه این پرتگاه سخته و آخرش سقوط هستت منم طاقت دیدن نابود شدن خواهرم رو ندارم بعد بزار اون حرف بزنه فقط گوش کن آخر سر هم همراهش شو تا رویش رو تغییر بده وسط کار رهاش نکنی خیلی مراقبش باش 

راستی یه چیز دیگه ممکنه دست به خود ارضایی یا کارای این جوری بزنه سعی کن درباره اونا هم باهاش حرف بزنی

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
دیدن فیلم با کلمات زشت فرق داره روی دوستاش نظارت بیشتری کن حتما ببرش مشاوره خودتم باهاش حرف بزن البت ...

ممنونتم عزیزم.یعنی نظر شما اینه بهتره به روش بیارم و باهاش صحبت کنم؟

اخه میدونم شرم میکنه.خجالت میکشه ازم.بفهمه میدونم .

من درکش میکنم.ولی نگرانشم.اینطور نکنه بیشتر ازم دور شه همین حرفای دوستاشو اتفاقات مدرسه و کلاسم برام نگه؟ مادرم خیلی از این مسائل سر در نمیاره و این منم که بهش نزدیکم.اگر از منم دور بشه دیگه حرفاشو به کی بزنه

ممنونتم عزیزم.یعنی نظر شما اینه بهتره به روش بیارم و باهاش صحبت کنم؟ اخه میدونم شرم میکنه.خجالت میک ...

حتما از یه مشاور کمک بگیر عزیزم ، خیلی حساب شده باید باهاش رفتار کنی 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
نمیتونم با کسی صحبت کنم  خواهرم دختر خوبیه .یک روز روزه قضا نداره . میترسم این خیلی کار پر ریس ...

من جات بودم بغلش میکردم میگفتم ابجی قشنگم حیف چشمای خوشگل تو نیس آلوده به این چیزا بشه اشکالی نداره اگر دیدی توبه کن دیگه نگاه نکن مضراتش رو بگو وبهش بگو هر سوالی داشتی از خودم بپرس ازدوستات و.. ن.     نگران نباش میوفته از سرش

[QUOTE=192259229]حتما از یه مشاور کمک بگیر عزیزم ، خیلی حساب شده باید باهاش رفتار کنی [/QUOTدرسته .منم موندم رو این چیزا.متاسفانه مشاور خوبی نمیشناسم.

ولی فکر کنم باهاش صحبت کنم و بیشتر باهاش وقت بگذرونم خوبه. از این که وقت گذاشتید ممنونتونم.

من جات بودم بغلش میکردم میگفتم ابجی قشنگم حیف چشمای خوشگل تو نیس آلوده به این چیزا بشه اشکالی نداره ...

ممنونم

اره چیزایی که گفتید خیلی خوبه .نباید بترسونمش و دعواش کنم.باید بهش بگم توبه کنه و ارتباطشو با خدا قوی تر کنه.

چون میدونم حتما حس میکنه دیگه خدا دوستش نداره

خیلی شرایط بدی شده.بچه های کوچیک گوشی و اینترنت بی درو پیکر در اختیارشونه.خدا کمک کنه به بچه های معصوم جامعمون ک از سر کنجکاوی الوده همچین برنامه های کثیفی میشن😢😢