2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@wwwz123   عزیزم چخبرا چمیکنی

سلام به روی ماهت✨🥰

سلامتی عزیز دلم درگیر بودم این چند روز نتونستم بیام سایت الانم که نت ندارم 😑😒

خودت چه خبر 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
سلام به روی ماهت✨🥰 سلامتی عزیز دلم درگیر بودم این چند روز نتونستم بیام سایت الانم که نت ندارم 😑😒 ...

😂😂😂 ببخشید سلام 

خدا یا همه بنده هات رو از بلای بی نتی نجات بده 😑😂

منم که امروز رفته بودم دندون پزشکی، یه بلایی سرم اومد که نگو 

خلاصه بعد از دندون پزشکی یکم تست و زدم و خوابیدم بعد که پاشدم نشستم یکم درس بخونم که معلم زبانم پیام داد ،اعصابم رو ریخت بهم 😑 بعد رفتم که به مامانم بگم چی گفته این معلمه 

پرنده مامانم شروع کرد اذیتم کردن باز اعصابم خورد شد 

قهر کردم رفتم تو اتاق ادامه درس 

یه دختر خالم با خواهرم فیلم گذاشته بودن با صدای بلند💔 یه دختر خاله ی دیگه ام هم که خودش منبع سر و صدا😢 مامانم هم آهنگ گذاشته بود صداش هم بلند کرده بود😑

منم جمع کردم اومد تو یه اتاق دیگه 

چون اینجا زیاد نمیام، شاید ماهی یبار کولرش رو روشن کنیم 

واسه همین الان هم تو این اتاق گرممه 

دندونم هم اذیت میکنه 

کلا روز گندی بود 

😂😂😂 ببخشید سلام  خدا یا همه بنده هات رو از بلای بی نتی نجات بده 😑😂 منم که امروز رفته بود ...

😂😐😐شعت منم روز همچین خوبی نداشتم اما خوب بود بازم شکر 😂🙃

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
تو چرا 😅

دنبال کارای دادگاه بودم خسته و کوفته اومدم خونه ، مهمون اومده خونمون 😒😐 بچه هاشون خونه رو گذاشتن روی سرشون ، سرم داره می ترکه ، این چند روز کلا ۱۲ ساعت هم نخوابیدم حالا دارم ظرف می‌شورم و مهمون داری میکنم :/ کِی میشه برن 😑!

این رو چند وقت پیش دیدم، یادم رفت برات بزارم  این لوکاس همون لوکاسیه که تو میگفتی دیگه، مگه نه ...

آره همونه بی شوهر شدم خدا 😐😂🥺

دنبال کارای دادگاه بودم خسته و کوفته اومدم خونه ، مهمون اومده خونمون 😒😐 بچه هاشون خونه رو گذاشتن ر ...

هیچی بدتر از مهمون رو مخ نیست 

مخصوصا وقتی حوصله هیچی هم نداری 😑💔 

شامشون رو خوردن، دیگه کم کم میرن 😪 

هیچی بدتر از مهمون رو مخ نیست  مخصوصا وقتی حوصله هیچی هم نداری 😑💔  شامشون رو خوردن، دی ...

اینا خیلی کنه ان😐😐شامو خوردن الآنم دارن میوه و تنقلات میخورن😐😂

چرا بی شوهر شدیییییی😕😕😕 قضیه لیسا؟ 

😒😑آره 

این رو چند وقت پیش دیدم، یادم رفت برات بزارم  این لوکاس همون لوکاسیه که تو میگفتی دیگه، مگه نه ...

@wwwz123 این دختره که داره حرف میزنه، قیافه لوکاس جوریه که انگار داره با خودش میگه

_ عجب غلطی کردم اینجا نشستم 

_ چرا خفه نمیشه 

_ تاکی باید زر زر هاش رو تحمل کنم 

_ الان چی جوابش رو بدم 

_ خدایاااا به کدامین گناه 

😂😂😂💔💔💔

@wwwz123   این دختره که داره حرف میزنه، قیافه لوکاس جوریه که انگار داره با خودش میگه _ عجب غ ...

😂😂😂😂جعرررر خدا کنه همینطور باشه 😂🥺