2777
2789
نباید با قلب ما اکسوالا این کارو بکنن 😭😭😭😭😭💔💔💔💔 ای خدا فقط همین یکدفعه این پیشگویی خراب از ...

😭😭😭😭😭🥺💔💔💔خیلی خیلیییییییییی سخته 😓💔 قلبم داره میسوزه از شدت فشار عصبی 😭💔

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😭😭😭😭😭🥺💔💔💔خیلی خیلیییییییییی سخته 😓💔 قلبم داره میسوزه از شدت فشار عصبی 😭💔

من این همه مدت با مومنت های قدیمی هونهان سر کردم ولی همیشه باخودم گفتم بازم خداروشکر 

بازم خوبه که بقیه اعضا کنار هم هستن 

من اینو کجای دلم بزارم 

من باید تا چندسال با مومنت ها و کامبک ها و برنامه های قدیمی اکسو سر کنم 

وای الان من سکته میکنم 

لامصبا من تازه کلی برنامه برای ادیت گرفته بودم میخواستم فن پیج بزنم 😭

حتی یه لحظه هم نمیخوام به دیسبند شدن اکسو فکر کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این همه مدت با مومنت های قدیمی هونهان سر کردم ولی همیشه باخودم گفتم بازم خداروشکر  بازم خوب ...

🥺😓😭😭درکت میکنم 

😭😭😭

من فن یه پسره بودم 🥺 هر شب با عکس و فیلماش سر میکردم انقد دوستش داشتم 

خواستم فن پیجش بشم ، انقد برنامه برای ادیت گرفتم ، خواستم یه پیچ بزنم براش 

اما فهمیدم برای فن هاش ارزش قائل نیست دوستشون نداره دوست دختر داره هر روز داره بدتر میشه 💔

دلم خیلی بد شکست 🥺💔💔💔

به اکسو پناه آوردم الان اونا هم میخوان ترکم کنن🥺😭💔

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
معلم نفهم منم الان پیام داده که نمره ات کمه  بی‌شعور نمیفهمه چه داغی تو دل منه

بدم میاد از این معلم ها 😒

🥺💔

🥺😓😭😭درکت میکنم  😭😭😭  من فن یه پسره بودم 🥺 هر شب با عکس و فیلماش سر میکردم انق ...

وااای خدا وایی 

دقیقا منم، من دیوانه وار عاشق جاستین بیبر بودم 

دیوانه وار 

تا یهو خبر ازدواجش پخش شد 

من تا مدت ها دیگه همچین علاقه ای به کسی نداشتم تا اکسو رو دیدم 

💔💔💔😭😭

شاید از اول اینقدر وابسته شدنمون اشتباه بود 😢😭😭💔💔💔💔💔

وااای خدا وایی  دقیقا منم، من دیوانه وار عاشق جاستین بیبر بودم  دیوانه وار  تا یهو ...

🥺💔💔آره حس میکنم وحشتناک وابسته شدیم 💔😭😭😭

خانوادم میگفتن اینا موندگار نیستن یه روزی میرن 🥺🥺اما من خودمو میزدم به یه راه دیگه 😭😭😭😭💔حالا فهمیدم چی میگن🥺🥺💔💔😭😭😭

@wwwz123  

من یه آدم بی انگیزه و بی هدف بودم 

با اکسو انگیزه گرفتم، تونستم رویا داشته باشم، امیدوار شدم 

عشق، زندگی، رفاقت، امید و... همه رو توی اکسو پیدا کردم 

با خنده ی اکسو خندیدم 

با گریه اش گریه کردم 

عصبانی شدم 

کل زندگیم شد اکسو 

الان میگن زندگیت میخواد بره 😭😭😭😭💔💔💔💔

@wwwz123     من یه آدم بی انگیزه و بی هدف بودم  با اکسو انگیزه گرفتم، تونستم رویا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭میدونممممممم

🥺🥺💔منم همینطور بودم حتی فکر اینکه اکسو میخواد ترکمون کنه قلبمو میسوزونه 😭😭😭🥺🥺 خدا لعنت کنه سانسانگ ها رو 😒😭😭😭🥺🥺

@wwwz123     ولی بیا یه درصد فکر کنیم  که اعضا با تمام بدی های کمپانی، بازم تمدید ...

آره 🥺✨

فعلا بهش فکر نکن 🥺💛

😭😭😭😭😭😭😭😭میدونممممممم 🥺🥺💔منم همینطور بودم حتی فکر اینکه اکسو میخواد ترکمون کنه قلبمو م ...

به نظرم اگه یهویی خبر دیسبند شدن رو میدادن یهو شکه می‌شدیم بهتر بود تا اینکه از الان داریم از استرس و غصه می‌میریم 

به نظرم اگه یهویی خبر دیسبند شدن رو میدادن یهو شکه می‌شدیم بهتر بود تا اینکه از الان داریم از استرس ...

آره 🥺🥺🥺💔

@ستايش_هدایت   چه پروفایل خوشگلی 🥺🥺😍

@ستايش_هدایت     چه پروفایل خوشگلی 🥺🥺😍

خیلی دوستش دارم🥺❤️

بیا یکم عکسای شوهرمون رو نگاه کنیم دلمون واشه 😍😄

مرز های کیوت بودن رو هونهانم جابه جا کردن 🥺😍❤️❤️

آها این عکسه هم هست از هونهان خیلی قشنگه