2777
2789
سلاااام نه گم نکرده بودم راستش وقت ندارم بیام زیاد از کامبک لذت بردید؟

آها 😃

آره خیلی خفن بود پسرام ترکوندن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😎

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
من اینقدر پای این عکس عرررر زدم که نگووو😭😭😭😍😍😍❤️❤️❤️ البته برای من راجب اکسو صدق می ...

😍😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥺وای چقدر قشنگ 

😂😂😂😎من هر دوشون 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به اعصابت مسلط باش😓😓😓 می‌دونم سخته می‌دونم منم دوستش دارم اما بالاخره ازدواج می‌کنه 🥺💔این یه ح ...

🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭 این حقیقت منو نابود میکنه 

فکر کنم از الان باید خودم رو آماده کنم، چون میترسم بعدا دیگه حتی نتونم طرفدارش باشم 

من قبلا عاشق سینه چاک جاستین بیبر بودم 

دیوونه اش بودم یعنی، وقتی یهویی خبر ازدواجش اومد، دیگه الان شاید ماهی یبار یه عکس ازش لایک کنم 

دلم نمیخواد عاقبت عشقم به سهون هم اینجوری بشه 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭

🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭 این حقیقت منو نابود میکنه  فکر کنم از الان باید خودم رو آماده کنم ...

🥺🥺🥺💔منم نابود می‌کنه 

مخصوصا من که طرفدار خیلی گروه های کیپاپ هستم 😥😥😥🥺🥺🥺همشونو دوست دارم 💔💔💔🥺🥺

واقعا سخته 🥺🥺🥺🥺💔💔💔قلبم درد گرفت از صبح که اینو خوندم 😓😓😓

دیشب کلی مونت و فکت و تحلیل هونهان دیدم، خیلی قشنگ بود 🥺🥺🥺❤️❤️ من میمیرم برای هونهان 

خیلی کاپل شیرینین 🥺🥺🥺🥺💜😍💜ی چند تاشونو بفرست 

🥺🥺🥺💔منم نابود می‌کنه  مخصوصا من که طرفدار خیلی گروه های کیپاپ هستم 😥😥😥🥺🥺🥺همشونو دوست ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 وای خدا خیلی وحشتناکهههههه 

ولی میدونی چیه 

من همیشه ایمان دارم که یه روز سهون و لوهان دوباره باهم قرار میزارن 

من به هونهان ایمان دارم 🥺🥺🥺❤️❤️❤️ شاید مسخره باشه 

ولی مطمئنم 

خیلی کاپل شیرینین 🥺🥺🥺🥺💜😍💜ی چند تاشونو بفرست 

تحملش رو داری😭😭

اصلا باورم نمیشد، رفتم تمام پست هایی که گفته بود لوهان یا سهون گذاشته رو چک کردم 😭😭😭 واقعی واقعی بود 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 وای خدا خیلی وحشتناکهههههه  ولی میدونی چیه  من همیش ...

نه عزیزم مسخره نیست 🥺🥺🥺🥺😍

تحملش رو داری😭😭 اصلا باورم نمیشد، رفتم تمام پست هایی که گفته بود لوهان یا سهون گذاشته رو چک کر ...

وای قلبم 😓😓😓😓💔💔🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭

وای قلبم 😓😓😓😓💔💔🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭 خیلی اشکم رو درآورد 

مخصوصا وقتی که عکس هارو تو پیج خود سهون و لوهان  دیدم داشتم میمردم 😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

بیا این رو ببین دلت وا شه 😍😍❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺

کیوت ترین و جذاب ترین خانواده 😍😍😍❤️❤️❤️🥺🥺🥺

😘😘⁦❤️⁩ چه خبرا چیکارا می‌کنی 💜

خبر خاصی نیست (البته مهم ترینش کامبک اکسو هستش ) 

هونهان شیپری ؟ من فقط چانبکو میدوستم البته هونهانم خاصن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
 خبر خاصی نیست (البته مهم ترینش کامبک اکسو هستش )  هونهان شیپری ؟ من فقط چانبکو میدوستم ...

چانبک هم خیلی فوق‌العاده ان 

وایییی رقص چانبک توی اوم وی خیلی جذاب بود 😍😍😍😍😍😍 کلا کامبک شون عالی بود 😍😍😍

من هونهان شیپرم 😍😍😍😍😍😍😍 عاشقشونم یعنی ❤️❤️❤️😍😍😍😍 

چانبکم عشقن    از کاپلای فرعی چانسو کریسبک و سهبک و سکای خوشم نمیاد

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد