2777
2789
اره تازه قضاوتمم میکرد می‌گفت عاشقشونی گفتم حالا من گناه کنم یا نه به تو چه😓متنفرم از اینجور ادما گ ...

ایشون دیگه خیلی اسکوله😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

بابا بی‌خیال حوصله سر و کله زدن با اینا رو داری 😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشون دیگه خیلی اسکوله😂⁦🤦🏻‍♀️⁩ بابا بی‌خیال حوصله سر و کله زدن با اینا رو داری 😂

ارههه خیلی اسکوله من بهش میگفتم زیادی خودت و محدود کردی می‌گفت به خودم مربوطه منم گفتم واا خب همینطور که تو بدت میاد کسی تو زندگیت دخالت کنه منم بدم میاد چه ادمایی پیدا میشنااا

اره تازه قضاوتمم میکرد می‌گفت عاشقشونی گفتم حالا من گناه کنم یا نه به تو چه😓متنفرم از اینجور ادما گ ...

اوووف از دست این آدما 

اینجور آدما منطق ندارن، دیگه اصلا جوابش هم نده، اگه هم کاری نداری باهاش بلاکش کن 

من هم کل روز دارم مدرک جمع میکنم برای بقیه میفرستم، که ثابت کنم اعضای اکسو بدون میکاپ هم خوشگلن 

کلی وقت میزارم توضیح بدم که یه پسر هم میتونه موهاش رو رنگ کنه، میتونه برقصه 

ولی تهش هیچ به هیچ 

اکسوالای گل من رفتم بخوابم فردا باید برم سر کار 😟⁦❤️⁩

شبتون خوش ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
ارههه خیلی اسکوله من بهش میگفتم زیادی خودت و محدود کردی می‌گفت به خودم مربوطه منم گفتم واا خب همینطو ...

بعضیا فکر میکنن علامه دهر ان و میخوان همه رو بفرستن بهشت 

دست از سر ما بر نمیدارن