2777
2789
قضیه چیه ؟ ⁦😕

فکر کنم قراره لی دوباره فعالیتش تو اکسو رو شروع کنه🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 تو سایتای خارجی پر شده از این خبر 

خداکنه همینطور باشه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍😍 

اصلا هیچکس نمیدونه من چقدر خوشحالم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍🥺🥺🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم قراره لی دوباره فعالیتش تو اکسو رو شروع کنه🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

🥺🥺😍😍عرررررر جرررررر 😭😭😭😍😍😍😍من ذوقق

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
عه رفتت؟ من گفتم چرا نمیتونم تگ کنم 😯🤕

باید برای تگ کردن اول @ علامت آیدی رو بذاری ، بعد اسم هرکاربری رو میخوایی تگ کنی مینویسی اینگونه 

@ستايش_هدایت 😙

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
اره اره......فتوشاتشون و دیدی؟....وااای....لعنتیا همشون جذاب شده بودن

اره فتوشات هارو دیدم 

لعنتی من چقدر دلم برای لی تنگ شده بود 😍😍😍😍😍😍😍😍😭😭😭😭😭😭😭 واییی خداااا مننن

چه تاپیک خوبی 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
😍😍 یه اکسوال دیگه هم پیدا کردم 😍😍😅 خوشوقتم 

همچنین     

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
به چه زبونی حرف می‌زنید شماها😑😬🤦🏻‍♀️؟ 

کیپاپ 😂

فرزندانم حاضری بزنید 😂😌⁦🙌🏻⁩هر کسی دیر بزنه ۵ نمره ازش کسر میشه 

@ستايش_هدایت  

@sonya_gimi  

@رویداد  

@شیر_موز  

فرزندانم حاضری بزنید 😂😌⁦🙌🏻⁩هر کسی دیر بزنه ۵ نمره ازش کسر میشه  @ستايش_هدایت   &nbs ...

فکر نکنید میتونید در برید 😂😌

@chanyeol  

@lisa_z