2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@wwwz123   عشقم حال و احوالت چطوره 😍 چمیکنی 😁

قربونت نفسم 😍💜خوبم خدا رو شکر 

سلامتی امروز جنگ جهانی بود بین من و داداشم 😂😐

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
قربونت نفسم 😍💜خوبم خدا رو شکر  سلامتی امروز جنگ جهانی بود بین من و داداشم 😂😐

خداروشکر🥰

من خودم به قدری که تو مبارزه با خواهرم فعال بودم، اگه تو بسیج فعال بودم ، الان فرمانده کل نیروهای مسلح بودم😐😂😂😂😂 

کدوم بی ناموسی 😐 چی گفت 😐  

کاش بیایی اینو بخونی 

نمیدونم چکار کردی تا الان 

ولی بهت بگم ، اصلا طرفش هم نرو. من مدتی با کره ای ها تو کشور دیگه ای کار کردم. قشنگ میشناسمشون. 

آدمای به شدت سنتی و خود شیفته ای هستند . به شدت ظاهر بین و سطحی . مدام فکر ذکرشون مد و ظاهر و زیبایی . حتی پیر ها! 

وفادار هم نیستن ، چند مورد دیدم ازدواجشون با خارجی اونم تازه با روس و‌اروپایی تو سن بالا بهم خورده ، برمیگرذن سراغ فرهنگ خودشون.

باز هم میگم به شدت سنتی اند و عاشق فرهنگ خودشون 

انگار اصل ارزش فقط ارزش های خودشونه. خیلی غیر قابل تغییر و سفت اند. بچه دار هم بشی ، بچت میشه شبیه اونا و در آینده میچسبه بهشون و تو تنها میمونی. 

باز خودت میدونی ولی مخصوصا کره ای ها از همه بدترن حتی من باهاشون بودم غذاهای دیگه هم بزور میخوردن! اینقدر محو خودشون هستند اصلا پذیرش هیچی ندارن من که دیذمشون میفمم چطور کره شمالی اونطور شده مردمش اصلا تغییر ناپذیرن . 

باز با کشورایی که از خودشون بالاترن مثل اروپا شاید بشه بمونن ولی با ماها …

اصلا توصیه نمیکنم. زندگی هدر میره

اینو یه کاربر گفت 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
خداروشکر🥰 من خودم به قدری که تو مبارزه با خواهرم فعال بودم، اگه تو بسیج فعال بودم ، الان فرمانده ک ...

قربونت💜 خودت خوبی چه خبرا 

😂😂⁦🤦🏻‍♀️⁩وای منم ولی امروز همدیگه رو تا حد مرگ زدیم 

کاش بیایی اینو بخونی  نمیدونم چکار کردی تا الان  ولی بهت بگم ، اصلا طرفش هم نرو. م ...

😐 ولش کن زر میزنه برا خودش 😂

برگشته میگه به خارجی ها وفادار نیستن 

مگه لوهان چینی نبود 😐 

مگه مدارک و اسنادی نیست که اثبات میکنه بعد از سال 2014 هونهان بارها باهم دیدار داشتن و پست های معنا دار گذاشتن 😐

بعدش هم آدم داریم تا آدم 

ولشون کن 

😐 ولش کن زر میزنه برا خودش 😂 برگشته میگه به خارجی ها وفادار نیستن  مگه لوهان چینی نبود 😐&n ...

آره این با چند تا آدم بد گشته همه رو یکی می‌دونه ما توی ایران آدمای بدجنس و بی وفا داریم یعنی همه ی ما ایرانیا بدجنس و بی وفاییم😐؟؟

ممنون منم خوبم عزیزم 😁  نه ما کتک نمی زنیم، فوحش میدیم 😂😂😂

خدا رو شکر ⁦♥️⁩

😂😂😂شاید باورت نشه ولی با ماهیتابه کوبیدم تو سر داداشم 😂😐بدبخت سرش باد کرده

آره این با چند تا آدم بد گشته همه رو یکی می‌دونه ما توی ایران آدمای بدجنس و بی وفا داریم یعنی همه ی ...

والااا 

تازه بستگی به شغل اون خانم هم داره 

هر شغلی یه تیپ شخصیتی خاص خودش رو میطلبه 

قیمه ها رو میریزن تو ماستا 

خدا رو شکر ⁦♥️⁩ 😂😂😂شاید باورت نشه ولی با ماهیتابه کوبیدم تو سر داداشم 😂😐بدبخت سرش باد کرده

ناموسا😐😐😐😐

خواهرم این پسرا خودشون، از تنضیمات کارخونه مخ‌شون پنج میزنه 

بعد تو با ماهیتابه هم زدی تو سرش 😐😂

نگفتی با روغن داغ تلافی کنه😐😐😐😂😂😂

والااا  تازه بستگی به شغل اون خانم هم داره  هر شغلی یه تیپ شخصیتی خاص خودش رو میطلبه&nbs ...

اوم درسته 

ناموسا😐😐😐😐 خواهرم این پسرا خودشون، از تنضیمات کارخونه مخ‌شون پنج میزنه  بعد تو با ماهیتاب ...

اوم ناموسا😐😂😂

دیگه حرصیم کرده بود 😂😂😒حقش بود 😑🔪

حقش بود چون چند تا عکس از اکسو چاپ کرده بودم همه رو پاره کرد 😒😑حقش بود از وسط جرش بدم 😐

اوم ناموسا😐😂😂 دیگه حرصیم کرده بود 😂😂😒حقش بود 😑🔪 حقش بود چون چند تا عکس از اکسو چاپ ک ...

😐😐 ساری یه چیز بگم 

به نظرم ماهیتابه کمش بود 

الان یه کلیپ برات میزارم 

دقیقا همینه 

حالا چرا اینکارو کرد 

بچه که نیست