2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر کلا بخوای طلای ظریف بگیری حدود۵۰ تومن فقط طلا میشه😑

واسه جاریم قبل عید خریدن یه سرویس خوشگل که ظاهرش سنگین بود فک کردن سنگینه انتخابش کردن 25 گرم بود😂 خوشگل و شیکه سی و یکی دو تومن شد طلا از الان گرونتر بود اونموقع

بستگی به انتخابهات داره. من مدتیه دارم واسه عقد سرچ میکنم. یه عقد محضری و آتلیه فقط عکس و شام رستوران برای حدود 25 تا سی نفر. با هزینه طلا و لباس و اینا حدود 50 تومن درنظر گرفتم. که حدود 26، 27 تومنش واسه طلا هست. طبیعتا عروسی بیشتر هم میشه.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
بدون طلا فقط پول مراسم با حلقه

من بودم طلا میخریدم همشو مراسمو به بهانه کرونا کنسل میکردم.اقتصادی ومنطقیش اینه

میتونی بعدا که دست وبالت باز تر شد یه مهمونی فرمالیته بگیری

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

اصلا نمیشه بااخره مام جوونیم آرزو داریم 🥺🥺🥺

خب عزیزم بعد کرونا عروسی بگیر تا اون موقع کلی هم پول جمع کردی

اگر خودت کرونا بگیری خدایی نکرده طوریت بشه چی؟بنظرمن خود عروس و دوماه همیشه بیشترین ریسکو برای جون خودشون میکنن

یا خدایی نکرده خونوادت🥺

اون موقع تا اخر عمرت حسرت برات میمونه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
واسه جاریم قبل عید خریدن یه سرویس خوشگل که ظاهرش سنگین بود فک کردن سنگینه انتخابش کردن 25 گرم بود😂 ...

من چندروز پیش تو اینستا یه سرویس خیلی کوچیک ونازک دیدم ۳۲ گرم😑دیگه حساب کن چند میشه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️