2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 90 پست
فامیلاش به چه دردت میخورن ؟  

اثری نداره تو مثلا اینده بچه ام که افتخار کنه فلانی فامیلشه؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشی زده زیر دلت همینکه شوهرت خوبه خداتو شکر کن فامیلش میخای چیکار

حس بدی دارم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
هرچقدر گشتی نتونستی روش ایراد بذاری به فک و فامیلش گیر دادی؟

نه واقعا مهم نیس؟

کسی نمیخواد فامیل شوهرتو ببینه شوهرت مهمه غصه نداره ک پز شوهرتو بده دیگه تو این دوره و زمونه فامیل ک ...

جدی اثرنداره ؟

خدایا دیگه وقتشه خودت ظهور کنی😥 ایرادای بنی اسرائیلی؟دیگه

نه واقعا واسم مهمه.حس بدی میگیرم .

نه واقعا مهم نیس؟

نه بابا چیش مهمه. با شوهرت زندگی میکنی مهم اینه شوهرت خوب باشه فامیلش حالا سرشناس باشن چه فرقی به حالت میکنه. خیلیا هستن. مهم شریک زندگیته که خوبه

جدی اثرنداره ؟

اره باباتو خودتو در نظر بگیر چیکار بقیه داری

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیگه تو هم عزیزم چیز دیگه ای پیدا نکردی... به چه چیزی گیر دادی !!!     یه آدم درست حساب ...

🙁

یعنی دیگه هیچ ایرادی بهش وارد نبودی گیر دادی به فامیل هاش بچسب به زندگی ات خوشی ام نزنه زیر دلت  ...

چشم😟

فامیلاشونو واسه کدوم روز میخوای آخه؟؟ 😐 من که فامیل های همسرمو نهایت 6 ماه به 6 ماه می بینم، اونم ...

اخه من فکرمیکنم خیلی اثر داره

شوهری مث شوهر توام آرزوست😕🙁

خدا قسمتت کنه ان شاالله

😐😐😐😐وا این دیگه چه دلیلیه خدایی

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….