2789

از وقتی هی میگن قطع میکنن ولی 😁😁😁مال ما قط نمیشه ...😛😛😛😛😛😛اومدم پزززز بدم 🤪🤪🤪...ولی 😐😐😐این دو روزه ساعت ۸ پا میشم کار میکنم 😂😂میترسم برق بره خونه بمونه کثیف 

در کل آ🤪🤪🤪🤪حسرت بخورین 😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

ایشالله همین امروز چشم بخورین و از فردا بره😂😂😂

حسودم.خودتونید#  

شوخی#  

ولی در کل قدر بدونین من اون دو ساعت برا مسخت میگذره 😐💔

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

تهران هم دوروزه نرفته.

دارم نگران میشم😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوروزه ک نمیره ب همه گفتم😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

دیروز هم برق ما نرفت😂اینقدر دیگه گفتم از صبح تا ساعت ۱ برق نداشتیم😐

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
افرین هرروز زود بیدار شو ب همه کارات برسی 😂مرسی اداره برق بخاطر این انگیزه ک ب استارتر دادی هرروز س ...

😂😂بخدا تا لنگ ظهر میخابیدم ..اداره برق جز اینکه اختلال تو زندگی مردم ایجاد کرده خاب منم پرونده😆😆

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠