2777
2789
عنوان

كودك همسرى فقط از فقر مياد

300 بازدید | 26 پست

ازدواج زير١٨سال بنظرم كودك همسرى محسوب ميشه وريشه يايى كه كنى هركسى كه زير اين سن ازدواج كرده يه مشكل بزرگ داشته حالا يا از خانواده فقير اقتصادى مياد يا از نظر تربيتى وتحصيلى وفرهنگ مشكل داشتن.يا كلا دليل نادرستى پشت اين تصميم بوده...ازشون كه دلايل شوهر كردنشونو ميپرسى همه شون ميگن دختره خوش خواست..ولى ببين چيكار كردن با اين دختر كه خودش خواسته تو اون سن ازدواج كنه..چطورى تربيتش كردن چه هدفاوبرنامه هايى رو براش درنظر گرفتن..تمام نيازهاى اوليه يك انسانو ازش گرفتن اعمم از استقلال وازادى وقدرت تصميم گيريشو براى درس خوندنش برا كار كردن مسافرت رفتن تفريح كردن وكلى چيز ديگه وكلى محدوديت براش گذاشتن بعد اين وعده وعيدو ميدن كه با شوهر كردن همه اينا درست ميشه..تاپيك بغلى ميگه دختره دلش شوهر ميخواد چرا؟چون لوازم ارايش ولباس زير ميخواد؟هارشده وقت ازدواجشه چرا؟چون يه اكانت اينستاگرام ساخته يا چت كرد؟از كنترل خارج شده !چطور؟چون با دوستاش ميره بيرون وميگه ميخنده..ازپس نيازاش برنميام؟پس چرا ٣تا بچه داري؟ميگه فك نميكردم بچه اينارو بخواد..بگو اخه ادم ناحسابى وقتي فك نميكردى نميدونستى نميتونستى از ٢نفر عاقل بپرسى؟زندگى خودتو نميبينى؟

کاملا درست

ولی بعضیام هستن میگن خودش خاست اخه باشه تو که مادرشی تو که پدرشی عقلت کجاست؟ نکنه تو سر خر مش قلی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بما ربطی نداره بهتره قضاوت نکنی

مشكلات جامعه به ما ربط داره چه كسايى كه دير ازدواج ميكنن وچه كسايى خيلى زود ازدواج ميكنن باعث ميشن كه جامعه به سمت نابودى وفساد بره...اگه يه كسى الان ٤٠سالشه وازدواج نكرده تقصير جامعه اس اگه كسى هم ١٥سالشه وازدواج كرده بازم تقصير جامعه اس..هردوشون به خاطر فقرفرهنگى واحساسى و..

کاملادرسته چون من توسنین۱۵تا۱۷خیلی به اوج شیطنت رسیدم وباپسرحرف میزدم وخانوادم ک فهمیدن منوشدیدامحدودکردن ومن ب زورخودم بااولین خاستگاری ک اومدگفتم بایدمنوبدیدبهش نه شناختی ازش داشتم نه عاشقش بودم الان ۲تابچه دارم و۲۳سالمه وپرازمشکلاتم

کاملا درست ولی بعضیام هستن میگن خودش خاست اخه باشه تو که مادرشی تو که پدرشی عقلت کجاست؟ نکنه تو سر ...

اون اگه عقل داشت كه بدون اينكه بفكر نيازاى بچه اش باشه بچه دار نميشد..اينا فقط براشون مهمه نسلشون ادامه پيدا كنه

کاملادرسته چون من توسنین۱۵تا۱۷خیلی به اوج شیطنت رسیدم وباپسرحرف میزدم وخانوادم ک فهمیدن منوشدیدامحدو ...

واقعا اون كسايى كه فك ميكنن بايد بچه رو خفه كرد تا پروبال نگيره رو درك نميكنم بحث كردم باهاشون سخته..الان ميان تو تاپيك ميگن اگه دوست پسر بگيره اشكال نداره ولى اگه شوهر كنه ايراد داره؟بگو اخه احمق جون دوست پسر كجا شوهر كجا؟دوست پسر ماكسيمم يه چت كردن وكافه رفتن وبگو بخنديه شوهر كردن كه فقط عقد كردن نيست..خونه ميخواد ماشين ميخواد كار ميخواد پول ميخواد جهزيه ميخواد مسئوليت پذيرى وتعهد ميخواد علم وشناخت ميخواد سياست زندگي ميخواد ..يه بچه ١٥ساله از كجا ميخواد اينارو بدونه وقتى تو ايران زندگى ميكنه و حتى مدارسشم دختروپسرجداس وحتى نميتونه پسر چيه؟

واقعا اون كسايى كه فك ميكنن بايد بچه رو خفه كرد تا پروبال نگيره رو درك نميكنم بحث كردم باهاشون سخته. ...

دیگ چندوقت پیش خیلی خسته شدم ب مامانم گفتم من اصرارداشتم ازدواج کنم چون محدودم کرده بودین.ولی تونبایدمیذاشتی ازدواج کنم

فاز اونایی که میگن دخالت نکنیم‌ رو درک نمیکنم

من خودم یجورایی قربانی کودک‌ همسری هستم چون شرایط خونوادم خوب نبود

ولی نمیفهمم چرا باید اگه یه نفر گفت کودک همسری یه معضل اجتماعیه بپرم بهش بگم نه دخالت نکن!

بله بگم دخالت نکن چون نمیخوام خودمو قربانی این کودک همسرس جلوه بدم!

موافقم با شما استاتر عزیز

کودک همسری بزززززررگ ترین معضل اجتماع فعلی ماست و بست

اگه یه مشکل شخصی بود هرگز دخالت نباید میکردیم ولی این معضل اجتماعیه

دخالت-نکنیم#  

سربچه و خواهرواشنا هاى خودت بايد بياد تا دخالت كنى؟ميدونى شرايط دخترايى كه كودك همسر ميشن چه طوريه؟اون ٢،٣تايى كه خانواده هاى پولدار دارن وقوى دارنو در نظر نگير كه اونم بعيد ميدونم همچين دخترايى اصلا همچين خانواده هاو پشتيبانايى داشته باشن بقيه اشون ميشن يه برده تو خونه شوهر اشپزى وخونه دارى وتميز كارى وبعد زود بچه بيار وقناعت كن و هيچ غلطى نكن نه درس بخون نه برو سر كار نه مسافرت نه تفريح ومعاشرت با دوست وهمسن وسالات و فقط وفقط بشو جنس دست ٢بهت خيانت شد كتك خوردى كنترل شدي پول نداشتى فقط دهنتو ببند وبچه تو بزرگ كن چون تو انسان نيستى مادروهمسرى نه يه وقت به طلاق فك كنى چون تو هيچ پشتوانه اى ندارى تو اصلا تجربه زندگى جداومستقل ونداشتى شوهر برات مث پدرومادره بايد با هر اشتباه وعيب وايرادى كه داره تا اخر عمرت بپذيريش