2777
2789
ای بابا 😢😢 خدا رحمتشون کنه ، روحشون شاد باشه گلم خب چطور مثلا با وجود درمان بازم فوت شدن؟ ینی د ...

قربونت برم گلم ان شا ا...بلا دور باشه

ببین خلاصه کل سرطان ها تقریبا اینجوریه

وقتی یه نفر سرطان میگیره حالا هر نو سرطانی میخاد باشه

اول جراحی بعد شیمی درمانی بعد پرتو درمانی

معمولا تا یه سال یا دو سال خوبن

اگر بعداز دوسال بر نگرده یا به قول معروف عود نکنه احتمال زنده ماندن بالای نود درصد است

ولی اگر دوباره عود کنه دوباره حراحی و شیمی و رادیو تراپی داره ولی احتمال زنده ماندن به حداقل میرسه احتمال زنده ماندن تقریبا صفره است

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان من خودم تو بیمارستانم شیفتم پسر خاهر خودم سرطان روده داره بگو در چه مرحله هستین تا کامل بهت ت ...

عزیزم راستش من برای خودم نپرسیدم

خاله ی من حدودا ۴۷ سالشونه 

بعد حدودا چند ماهی هست که یسری علایمی به سراغشون اومده که دکتر یسری عکس و آزمایش و اینا براش نوشت و وقتی اونارو انجام داده ، بهش گفتن مشکوکی به سرطان روده.

هنوز قطعی نیست ولی خب همچین حرفی زده شده

ببخشید پسر خواهرتون چند سالشه؟

پسر خاهر سی سالشه

یه دختر کوچولو داره

سال نود وهشت یه تومار تو رودش بود

عملش مردیم بوسیله بهترین جراح

پزشک بیست سانت از رودش برداشت و گفت برو خیالت راحت فکر کن اپاندیست جراحی کرده ام دوازده جلسه شیمی درمانی کرد شش ماه خوب بود بعدش دوباره عود کرد و متاستاز زد الان ده جلسه شیمی درمانی شده و سه بار جراحی 

الان که دارم تایپ میکنم دکتر گفت ببرینش خونه و فقط بهش مرفین بزنید تا بیاد تموم بشه کاری از دست هیچکس بر نمیاد دویست میلیون هم خرجمون شد .

عزیزم راستش من برای خودم نپرسیدم خاله ی من حدودا ۴۷ سالشونه  بعد حدودا چند ماهی هست که یسری ع ...

ببین گفتم که

سرطان اولش عمل میکنن یه مقدار از رودش بر میدارن و شیمی میکنن ولی باید دعا کرد بعداز شیمی درمانی برنگرده اگر یه سال تا ددو سال بعداز اخرین جلسه شیمی درمانی عود نکنه بالای هشتاد درصد زنده میمونه و اگر تو این مدت عود کنه هیچ درمانی نداره یعنی هیچ راهی نداره جز مردن

فعلا خاله شما مرحله اوله

اول اینکه سرطان نباشه دوم اینکه اگر باشه جراحی و شیمی و رادیو تراپی میکنن .ادم خار میشه تمام داروهای شیمی درمانی ایرانیه و اصلا بدرد نمیخوره ما هرجلسه دا و میخریم 9 میلیون تومان. ان شا اـ...کهبهداز شیمی و رادیو تراپی بر نگرده

شانسیه و بستگی به نوع یرطان هم داره ولی سرطان رچده اکثرا بدخیم هستن

عزیزم راستش من برای خودم نپرسیدم خاله ی من حدودا ۴۷ سالشونه  بعد حدودا چند ماهی هست که یسری ع ...

اول میگن داروی خاصه و بیمه میده 

ولی داروهاشون اصلا مفت نمی ارزه چون دارو تحریمه

ما هر قلم دارو و هر جلسه میخریدیم نه میلیون

الانم مریضمون زیر رحم خدایه

امشب فوت کنه یا چن روز دیگه خدا میدونه

پسر خاهرم سی سالشه و یه دختر دوساله داره.

نمیدونم حکمت خدا چیه

اخه چرا

فقط سریع 

تنها راهش کلونو هست

تنها راه تشخیص سرطان کولو نو هست

بعدش فوری ببرید بهترین جراح پیدا کنید شاید اول برلش کیسه بزارن یه مدت .بستگی به سرطان و درجه و گرید ان داره .کیسه یعنی اینکه روده میبرن و به بدنت وصل میکنن 

و یه کیسه میزارن کنار بدنش تا ........خالی بشه اونجا

و هر روز چن بار باید کیسه را تعویض کرد فکر کنم هر کیسه صد تا صد و پنجاه هزارتومن باشه فرض کن در یه روز سه تا کیسه بخاد میشه چهارصدو پنجاه هزار تومن روزانه

ای بابا 😢😢 خدا رحمتشون کنه ، روحشون شاد باشه گلم خب چطور مثلا با وجود درمان بازم فوت شدن؟ ینی د ...

دختر خوب شیمی درمانی که درمان نیست

شیمی درمانی فقط زمان مرگ را طولانی تر میکنه همین

فقط اول یه جراحی خوب بعد شیمی ان شا ا...که بر نمیگرده یعنی عود نمیکنه اگر تا زوسال عود نکنه خوب خوب میشه ولی اگر عود کنه دیگه.......

دختر خوب شیمی درمانی که درمان نیست شیمی درمانی فقط زمان مرگ را طولانی تر میکنه همین فقط اول یه جرا ...

خب شیمی درمانی هم یه راهه درمان محسوب میشه که بیماری رو از ریشه از بین ببره

حالا به قول شما درمان اصلی جراحیه

ولی خب منظورم این بود کسی که هم شیمی انجام داده و هم عمل کرده ، قاعدتا نباید به سرعت فوت کنه

خب شیمی درمانی هم یه راهه درمان محسوب میشه که بیماری رو از ریشه از بین ببره حالا به قول شما درمان ا ...

اگر بر نگرده فوت نمیکنه ولی اگر عود کنه شش ماه طول میکشه و فوت میکنه و به هیچ دارویی جواب نمیده

بستگی به نوع سرطان داره فکر کنم روده نه اما یکی از آشناهامون سرطان مثانه خوش خیم داره هر چند وقت یبار میره مرکز درمان سرطان نگین آزادی شیمی درمانی خفیف براش انجام میدن. چند سری هر هفته رفت الان تا 6 ماه باید ماهی یه بار بره برای درمان. بعد دیگه کم کم کمتر میشه