2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بعضی خانم های اینجا از همین بچه های ۱۱ ساله ۱۵ ساله خیلییی بچه تر هستن اول ببینید مشکل اسی ...

خیلی بچه بازیه

حالا چون سایت این اختیار رو براشون گذاشته که بتونن تاپیکایی که غیر مناسبن و کودک آزاری و این چیزان و گزارش بزن نه اینکه هر اتفاقی میافته میرن سریع دست میزارن رو گزارش و نی نی یار رو  تگ کنن واقعا نمی فهمم این کاراشون یعنی چی

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
رومینا که بود. و چه کرد؟؟؟ از بس خیرا زیاده همه شون رو باهم قاطی کردم همون که شوگر ددی داشت بعد با ...

آره 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
همه واسه دختر کوچولوعه نی نی یار صدا میزنن  نه واسه استارتر

خب حالا هرچی.. اول میگفتن استارتر ۱۲ سالشه و برای اونم نی نی یار صدا کردن..بعدش هم یکی این وسط به اسی که داخل تاپیکش هستن توجه کرد...؟

اون دختر هربار هم که لغو کاربری بشه اخرش خودشو یجوری میزاره اینجا اگه خودش نخواد بره ده بار هم لغو بشه بازم میاد..یه مامان و بابا نتونستن کنترل کنن بچشونو الان خانما اینجا می‌خوان ادبش کنن؟!

هر چقد میخایی صداش کن با شماره دیگم میام باز      

دختر خوب،به خاطر خودت میگم،اینجا مناسب شما نیست،وقتتو اینجا نذار،چند سال دیگه میفهمی چه دوران طلایی رو تو اینترنت و پای گوشی از دست دادی، من اهل نی نی یار تگ کردن نیستم،میدونمم که به زور تعلیق بشی جور دیگه میای،خودت نباید بخوای که بیای، فضای اینجا چیز زیادی برای شما نداره، سعی کن یه سرگرمی دیگه برای خودت پیدا کنی،امیدوارم تصمیم درست بگیری و یه راه مناسب برای گذراندن اوقات فراغتت پیدا کنی قبل از اینکه به فضای اینجا اعتیاد پیدا کنی و وقت و انرژی با ارزشتو برای چیزی که مناسبت نیست و به دردت نمیخوره تلف کنی🌹🌹🌹

متاسفم واقعا چه طرز برخورده..خودتونم بچه بودین مغز فندقی صداتون میزدن؟

دختر11 ساله وقتی میاد اینجا قطعا مغزش هنوز تکمیل نشده به عبارتی همون مغز فندقی ما به خاطر خودش داریم میگیم اینجا نیاد و صد البته دخترای 11 ساله الان مثل دوران ما  ساده و مظلوم نیستن میتونن راحت قصه ببافن و دروغ بگن 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
درک نمیکنم بعضیا رو زرتی نی نی یار صدا میکنن طفلک نگفته هنوز چندسالشه دقیقا عین مهد کودکی ها هستن یک ...

شما دوست  دارید بچه خودتون توی گروهی که مناسبش نیست باشه؟ بلوغ زودرس داشته باشه؟

دختر11 ساله وقتی میاد اینجا قطعا مغزش هنوز تکمیل نشده به عبارتی همون مغز فندقی ما به خاطر خودش داریم ...

من ن دروغ گفتم ن هم قصه بافتم 

زود_قضاوت_نکنیم#  

دوستان به خدا  11 سالمه کلاس پنجمم متولد ۸۹ سوال نکنید دیگه 😑😒

من فقط موندم چه طوری این سایتو پیدا کرده چی تو گوگل زده که این سایتو براش آورده 

آخرش این سایت باعت بلوغ زودرس دختر بچه ها میشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫