2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو تاپیک رومینای قبلی خودمو هلاک کردم سرکاریه

به کیف و کتاباتونم نگرفتید فرزندانم 😆

وقتی بها میدید نتیجه اش میشه رشد قارچ گونه تاپیکای سرکاری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

فاذا ماذا

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

کی گفته 12س😐😐😐شاید واقعا تو خطره چرا اینجوری رفتار میکنید

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
چی بگم  از قدیم گفتن دختر بچه وسط خانوم های متاهل نباشه .... چه حرفی داری اینجا آخه ؟!  ...

نی نی یار پنج میدونه،از طرفی کلی دختر همسن من هست توسایت😐درثانی من سال دوم دبیرستانم

نی نی یار پنج میدونه،از طرفی کلی دختر همسن من هست توسایت😐درثانی من سال دوم دبیرستانم

اره نی نی یار ها تصمیم میگیرن کی بمونه و کی نمونه خب چه ربطی داره الان یه عالمه بچه ۱۱ ساله و .. تو سایته یعنی باید همه باشن؟ خب دوم بیرستان هم زیاد بزرگ نیستا

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

من بابا نیستم ولی اگه بودم دختر اینجا بود می‌کشتمش😂😂

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅