2777
2789

بچه ها من پوستم سفیده و خشک و دوسه تا جای جوش و لک..واسه کرم پودر میخوام یه جیزی باشه که همه لک و جوش رو عالی بپوشونه و سبک باشه و سفت نباشه موقع پخش کردن...جنس خوب و کم ضرر

.چه پیشنهادی دارین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینطوری نباید عنوان میزدی چون خیلیا نمیان تو   فک میکنن تبلئعه منم شانسی اومدم 😐😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
جدی؟تبلیغ هم داره اینجا؟

آره دقیقا مثل تو هم عنوان میزد یه نفر منم فک کردم اون تویی😐😂😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
چه استعدادی دارم خودم خبر نداشتم    

😂😂😂😂

خودشیفته 😏😂

شوخی#  

2790
2778
2791
2779
2792