2777
2789
عنوان

دیروز رفتم پیش متخصص!

653 بازدید | 31 پست

دیروز رفتم پیش دکتر متخصص، دیدم ویزیتش هفتاد هزار تومن شده !!

به دکتر گفتم : اگر تخفیف میدی بگم کجام درد میکنه وگرنه خودت بگرد پیداش کن!

والله .....

پول مفت میگیرن جای درد هم خودمون باید بگیم!

😂😂😂😆😆😆😂😂😂

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

۹۰ تومنه🥴

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

سوار تاکسی شدم، کنارم یکی بود که دستش مرغ و روغن بود

خلاصه بدجور جا تنگ شده بود

گفتم :  سبد کالاست ؟

گفت : آره

گفتم  :  ربش کو  ؟

گفت :  مگه ربم بود  ؟

گفتم  :  مگه خبر نداری  ؟

هیچی دیگه یارو پیاده شد رفت دنبال رب گوجه فرنگی !!!

خدایا منو ببخش !!!

خودت دیدی جا تنگ بود  ...

😂😂😂😂

فان#  

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو یه جا خوندم باحال بودم ، گفتم شاید باعث خنده ی شمام شد😚

کجای کاری خواهر ۱۶۰ تومن دیروز گرفت

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یه سری رفتم دکتر گفتم قلبم درد میکنه گفت قلبت کجاس گفتم سمت چپ یعنی نمیدونی  فک میکرد من الکی ...

😓😂

واای جدییی!

بخدا دکتر متخصص زنان رفتم ۹۰ تومن ویزیت گرفت

تو تهران

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

کجای کاری خواهر ۱۶۰ تومن دیروز گرفت

واقعا 😓