2777
2789
عنوان

ماسک اماده چه مارکی بخرم؟دور چشم چی خوبع توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 32 پست
ازعطاری گلم  چشماتون قشنگ میبینه❤️🥰 سفیده زردچوبه نزدیک چشم نمیشه چون زردچوبه تند تیز چشم می ...

ممنون مهربون

عزیزم اسپرسو رو باید دم کنم؟بعد فقط تفاله رو بزنم؟ابشو اصلا نزنم؟

به زیر جشم میتونم اسپرسو رو بزنم؟

قیمتاشون هم میگی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
بستگی به شهرتون داره  پیله ۳۰تایش۲۵تومن اسپرسو هم بستگی ب برندش داره

عه چقد ارزون مرسی گلم😘😘😘😘😘😘😘

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مهربون عزیزم اسپرسو رو باید دم کنم؟بعد فقط تفاله رو بزنم؟ابشو اصلا نزنم؟ به زیر جشم میتونم ا ...

اره عزیزم میتونی بزنی به زبر چشم 

بله اسپرسو ساچ‌ مخصوص داره واسه درست کردن تهیه کنید انجام بدید

اره عزیزم میتونی بزنی به زبر چشم  بله اسپرسو ساچ‌ مخصوص داره واسه درست کردن تهیه کنید انجام بد ...

مرسی گلم🥰🥰🥰🥰عزیزم ۵تا بچه داری؟

اسپرسو؟ واسه چی  خوبه

ماسک#  اسپرسو

خواص خیلی زیادی داره.🥰🥰🥰

از بین بردن سلولهای مرده پوست
بهبود گردش خون
سفت شدن پوست
بستن روزنه و منافذ باز پوست
کاهش چربی پوست که در نتیجه آن از آکنه جلوگیری میکند.
کند شدن روند پیری پوست
کاهش سلولیت پوستی.

حتما امتحان کنید😍

اره عزیزدلم

خدا نگهشون داره...ماشالله😘😘خوشبحالت خوشبختشون کنی

من دوقلوهاشو دیدم ماشالله نازن😍

منم دیدم تو تایپکاش ماشالا خونشو ندیدی که انگارتازه عروسه

من دوقلوهاشو دیدم ماشالله نازن😍

نی نی هاشم خیلی نازن 😍😍😍😍😍پسرش صورتش معلوم نبود ولی دخترش ماشالله😍

فداتشم ارزوی خوشبختی تنی سلامت دلی شاد  روحی پر از بخششش ارامش انرژی ارزومندم

قربونت مهربون😍چقد تو خوبی