2777
2789
عنوان

سوال درباره بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اون خطی ک نزدیک ب ادراره سر راهش رنگی شد بعد ک رفت جلو تر خط دومی پر رنگ شد و تست منفی شد

یعنی بعد از سه دقیقه، خط دورتر رنگ داشت و خط نزدیک تر رنگ نداشت؟

پس منفیه گلم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اول خط نزدیک تر رنگ داد بعد خط دور تر بعد چند دیقه فقط خط دور تر قرمز موند 

اخه اولش مهم نیس‌. بعد از سه دقیقه تا پتج دقیقه درستع. 

خیلی بگذره هم مهم‌تیس. 

ان شالله ماه بعد

از پریت گذشته؟ اگه عقب اتداختی، بازم چند روز دیکه بزن. ساید تخمک گذاری و لقاح دیرتر باشه

اخه اولش مهم نیس‌. بعد از سه دقیقه تا پتج دقیقه درستع.  خیلی بگذره هم مهم‌تیس.  ان شالله ...

نه عقب ننداخت یک هفته مونده ب پری دارم از استرس میمیرم اگ جواب نگیرم باید برم ای یو ای یا ای وی اف کنم 

نه عقب ننداخت یک هفته مونده ب پری دارم از استرس میمیرم اگ جواب نگیرم باید برم ای یو ای یا ای وی اف ک ...

خب عزیزم خیلی زوده. چرا خودت اذیت میکنی؟ باردارم باشی، الان منفی نشون میده. اتقد استرس نداسته باش. تاثیر داره.‌دلت رو روشن کن. دعا و قران بخون. بهشم فک نکن. اصلا از من میپرسی ب خودت بگو ماه بعدم تست میکنم😉

ولی ان شالله هفته دیگه خوش خبر باشی. ما رو هم‌ باخبر و خوشحال کن. 

12 ام اخرین دوره پری بوده دوره هامم معلوم نیست چند روزه 

خیلی زوده. البته چون تخمک گذاری تو نامشخصه، اقدامتون باید طولانی تر باشه و صبر بیشتر هم میخواد.‌تگران نباش