tutfarangiam مدیر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1998 عنوان بی بی چک عکس | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست سلام خانوما یه سوال داشتم بی بی چکا همشون وقتی خشک میشن هاله داره 1400/03/04 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 نمیدونم اولش منفی بود خیالم رذحت شد صبح دیدم اینو پس منفیه دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
tutfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1998 انشالله که باردار باشی ولی فردا صبح یا پس فردا باز بی بی بزن هر چی خدا بخواد ولی من تصمیم بچه دار شدن نداشتم بچم 18 ماهشه
tutfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1998 احساس میکنم باردارباشی بی بی کی هاله انداخته نمیدونم من صبح دیدمش سر بچه اولمم دو روز لکه بینی داشتم ولی تقریبا 8 روز تا موعدم مونده بود ردرد سینه ام داشتم که الان ندارم فقط کمر درد دارم
hnahal74 عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 826 دو سه روز فقط لکه بینی داشتم و قطع شد الانم کمر درد شدید دارم عزیزم منم اقدام داشتم ۲ ماه پریودم لکه بود و زود قط میشد و کمرودلمم درد میکرد اگه واسه بارداری اقدام میکنی این لکه ها طبیعیه
tutfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1998 عزیزم منم اقدام داشتم ۲ ماه پریودم لکه بود و زود قط میشد و کمرودلمم درد میکرد اگه واسه باردار ... نه اقدام نداشتم فقط متاسفانه جلوگیری طبیعی دارم
tutfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1998 یکی دو روز دیگه بی بی بزن مشخص میشه عزیزم الان آزمایش نشون میده
hnahal74 عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 826 نه اقدام نداشتم فقط متاسفانه جلوگیری طبیعی دارم ۳روز دیگه بی بی بزن خیالت راحت بشه ولی فکر نکنم باردار باشی
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 هر چی خدا بخواد ولی من تصمیم بچه دار شدن نداشتم بچم 18 ماهشه آخیی کوچووله هنوز دختره ،؟؟ دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 نمیدونم من صبح دیدمش سر بچه اولمم دو روز لکه بینی داشتم ولی تقریبا 8 روز تا موعدم مونده بود ر درد س ... بی بی رو که زود زدی ، اصلا نشون نمیده اگه بار دار باشی ولی با این اوصاف شاید بارداری دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....