2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید عمه شوهرررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست
بعد تو محله ما همه فامیلیم اینا اومدن دگ امار همچی در میارن

آره دیگه 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
دوری دوستی.. دیدیشون زیاد گرم نگیر خودشون حریم رو حفظ میکنن

اصلا من ادم خیلی کتابی میحرفم باهاشون

اما اینا الان شدید فاز صمیمیت برداشتن

امروز میگف هرکی از شهرستان مبیاد میاریم شماروهم ببینن

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیخوام سر کسی تو زندگیم باشع اما اینا ازین اخلاقا دارن متاسفانه هرروز چشم تو چشم خواهیم شد

عزیزم می ت نی مدیریت کنی و قاطع باشی عمه شوهر فامیل دور حساب نیشه از شون بت نساز

فقط ب هیچ عنوان رو بهشون نده...خیلی سنگین رنگین برخورد کن..اگه بیخبر اومدن در خونتون اصلا درو باز نک ...

من واحد بغلم مادر پدرمم خیلی ادمای راحتییییین

من باز نکنم بی شک اونا باز میکنن میگن من خونم

اصلا من ادم خیلی کتابی میحرفم باهاشون اما اینا الان شدید فاز صمیمیت برداشتن امروز میگف هرکی از شهر ...

وا....😂😂😂😂😂😂😂😂 پس سریع برو چند تا تشک و پتو بخر..اینا از اونان که.....😂😂😂😂

بعد عروسی شماراشو یاد گرفتن؟ 👀 مگه توهزارتو زندگی میکردین؟  ضمنا عمه شوهر اونقد نزدیک نیست ک ...

من شوهرم پدر نداره مادرشم ازد کرده ایران نیست

عمه شوهرم احساس همه کاره بودن داره 

خونشون اصلا نرو فقط عید یه عید برو . تو کوچه خیابان دیدی شون اصلا تعارف نکن بیان خونت  یا نهای ...

وای فاز صمیمی برداشتن نمیتونم جمعش کنم 

خاله شوهرگ کوچه بغلیه.. دو ماهی یه بارم نمیبینم حتی 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اصلا من ادم خیلی کتابی میحرفم باهاشون اما اینا الان شدید فاز صمیمیت برداشتن امروز میگف هرکی از شهر ...

اینجا دیگه باید شوهرت وارد بشه..ازدست تو کاری برنمیاد

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
بعد عروسی شماراشو یاد گرفتن؟ 👀 مگه توهزارتو زندگی میکردین؟  ضمنا عمه شوهر اونقد نزدیک نیست ک ...

نه اینا شهر دگ بودن اصلا فقط چند محله از تهران و بلدبودن

خاله شوهرگ کوچه بغلیه.. دو ماهی یه بارم نمیبینم حتی 

وای مال من خودشو همه کاره میدونه جای پدر و مادر میدونه

الان اینجا میخواست بخره هرروز میومد اینجا ناهار

اینجا دیگه باید شوهرت وارد بشه..ازدست تو کاری برنمیاد

شوهرم میگه میپیچونم اما شدنی نیست 

مثلا قدیم میگفتیم نیستیم 

الان میشه گفت؟ 

وای فاز صمیمی برداشتن نمیتونم جمعش کنم 

راحت جمع میشه اگر واقعا بخوای . مپلا زنگ میزنن خونه ایی بیایم بگو می خوام برم دکتر . اگر هم معلوم شد نرفتی مهم نیست . دو بار بهانه بیاری خودشون می فهمن

این نیز بگذرد .....
شوهرم میگه میپیچونم اما شدنی نیست  مثلا قدیم میگفتیم نیستیم  الان میشه گفت؟

اره میدونم سخته..ولی فک نکنم خیلی زود زود بیان وقتایی ک زنگ میزنه بگو خونه مامانمم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
راحت جمع میشه اگر واقعا بخوای . مپلا زنگ میزنن خونه ایی بیایم بگو می خوام برم دکتر . اگر هم معلوم شد ...

نمیشه کلا قطعش کرد... اما همیشه میبینیم همو فکر کن کوچه خیابون محل

حالم ازین بده 

2790
2778
2791
2779
2792