2777
2789

ببخشید خانما

چرا انقد به نوجوونا توهین میکنین!؟

بچه

برو سر درس و مشقت

ننه بابات میدونین!؟

چ وضعشه اخه!؟

شما از اول این سن بودین آیا!؟

نسل عوض شده بچه های کوچیک هم همچیو میفهمن چ برسه نوجوونا

بعد به ما میگین برو سر درس و مشقت تورو چ به این چیزا!؟از کجا معلوم ک سر درس مشقش نیست و توی تایم ازاد این کارارو نمیکنه¿

ببخشید بد حرف میزنیم ولی بچه خودش پدر و مادر داره شما میتونین فقط خواهرانه و دوستانه نصحیت کنین نمیتونین توهین کنین

مطمئن باشین کسی ک توی این محیط ها هست خیلی چیز هارو میدونه پس میازی نیست بهش بگین بچه

اینم بگم بچه بودن به سن نیست منطق منه بچه از خیلیییی از خانمای بزرگ بهتره

بازم میگم ببخشید بدحرف زدم ولی واقعا تو دلم بود بگم البته روی حرفام به همه خانوما نیست هستن خانمایی ک با صبر و حوصله راهنمایی میکنن و واقعا حرفای این دسته از افراد روی ما بیشتر از توهین و کلمه بچه تاثیر گذاره!!

کمی_ تفکر#  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به هیچ کس نباید توهین کرد هیچ کس بخاطر اعتقاد،یا سن وسال،و هیچ چیز دیگه به بقیه برتری نداره،،هرکسی قد خودش عقلش میرسه چکار کنه یا نکنه،فقط میتونیم راهنمایی،و همدلی کنیم ولاغیر

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

به هیچ کس نباید توهین کرد هیچ کس بخاطر اعتقاد،یا سن وسال،و هیچ چیز دیگه به بقیه برتری نداره،،هرکسی ق ...

ایکاش همه افراد جامعه مثل شما فکر میکردن❤بمونین برامون😚

همه چی مجازیه شده زندگی بچه هام مجازی شده اصن برام همین مثل واقعیت تاثیر گذاره

ن من کنار زندگیم مجازیم میاد هرچیزی حدی داره

فقط ناراحت میشم به همسن و سالام میگن بچه درسته کوچیکیم هنوز ولی عقلمون ک میرسه

ایکاش همه افراد جامعه مثل شما فکر میکردن❤بمونین برامون😚

ممنونم عزیزم،،لطف دارید،،هرکسی باهرسن وسالی محترمه،🌷🌷🌷،

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بزار بگن بچه چرا مهمه برات  اهمیت نده حرصم نخور  راه خودتو پیش برو عن محل کن همه رو &nb ...

حتما همین کارو میکنم ولی تفکر جامعه مسمومه

دخترای همسن من تو جوامع دیگ یا پانسیون درس میخونن یا خونه مجردی دارن اونوقت من بچه ام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز