2777
2789
والا من فول میخواستم برم چون پوستم روشنه و موهوی نرم و نازک گفت احتمال اینکه دیرتر جواب بگیری بیشتره ...

پس من حتما برم از اپیلاسیون متنفرم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هورمونات تنظیم ؟ ۱۲ جلسه باید حداقل موهات نصف شده باشه 

کاملا تنظیمه

من نگفتم نصف نشده اتفاقا ۲۰ درصد درمیاد ولی همچنان درمیاد 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
محاله اگه با کندلا رفتی دیگه در نمیاد امروز چند نفرم اونجا بودن خیلی راضی بودن

اصلا محال نیست

من و مادر شوهرم ۱۲ جلسه رفتیم من باردار شدم اون ۱۶ جلسه تا حالا رفته

پایین بیکینی 

نواحی استخونی پا

و استخون ساعد همچنان درمیاد

رشد بقیه نواحی خیلی کم در حد ۲۰ سی درصد

من کندلا 

اون آپوجی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آهان من فکر کردم میگی فرق نکرده موفق باشی گلم 😇

💕💕💕

اصلا محال نیست من و مادر شوهرم ۱۲ جلسه رفتیم من باردار شدم اون ۱۶ جلسه تا حالا رفته پایین بیکینی&n ...

اره اره امروز یه دختره هم میگفت بالاش در نمیاد ولی پایین هاش یکم در میاد