2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شما هستم فقط باید تلاش و امیدمون بیشتر باشه از بقیه و پیگیر درمان 

یکی از فامیلمون خبر بارداری چهارمش به من رسیده خیلی دلگیر شدم 

سنش دوبرابر منه ولی همین که خواست خدا بهش داده 

روحیمو از دست دادم 

خانواده شوهرم هی میکوبنش ب سر من 

بیا بچه ی منو ببر 😐😐😐 بچه چیه خدایی انقدر به خودت استرس وارد میکنی بخاطرش همش دردسر و استرس و زحم ...

اول بخاطر داشتنتش خداروشکر کن

و بعد اینکه چون نداری اینو میگی عزیزم من ۷ ساله ازدواج کردم

عزیزم.امیدوار باش.صبر کن.روحیه تو حفظ کن.من هفت سال درمان کردم الان یه دختر شش ساله دارم.پنج ساله کا ...

من روحیم رو از دست دادن همین اذیتم میکنه 

چند وقته تیک عصبی توی ناحیه ی صورتم گرفتم

یکی از فامیلمون خبر بارداری چهارمش به من رسیده خیلی دلگیر شدم  سنش دوبرابر منه ولی همین که خوا ...

به نظر من هیچ کس رو با خودت مقایسه نکن چون توی زندگی خدا ی چیزایی رو به من میده ولی ممکنه همون چیزارو به تو نده ولی بهتر و بیشترش رو بده 

زندگی هر آدمی با بقیه فرق میکنه

ایشالله مشکلت زودتر حل میشه

نه واقعا بچه دار شدن خیلییی دردسر داره😟

خداروشکر کفر نمیگم  ولی بخدا اگه قبلش یک نفر براز من اینا رو میگفت اصلا فکرشم نمیکردم بچه دار شم خیلی حس میکنم از همه چیز عقب موندم و دائم استرس بچه مو دارم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
خداروشکر کفر نمیگم  ولی بخدا اگه قبلش یک نفر براز من اینا رو میگفت اصلا فکرشم نمیکردم بچه دار ش ...

میدونم خیلی مدیریت زندگی بعد از بچه دار شدن خیلی سنگین تر و سخت تر شده ولی اگر برنامه ریزی داشته باشی با وجود هر مشکلی میتونی موفق بشی 

اصلاااا به این فکر نکن که بچه دار شدن مانع پیشرفت تو شده چون همه میتونن توی هر شرایطی به هدفشون برسن به شرط اینکه خوب تلاش کنن و برنامه ریزی داشته باشن

بازم میگم چون بچه داری اینا رو میگی 

عزززیزم انشا...خدا بهت دوقلو بده بعد بیای موهاتو بکنی از دستشون 😅😅😅 یک توالت راحت نتونی بری 😂😂 ببخشید ها شوخی کردم از ته دل دعا میکنم انشا.. سال دیگه این موقع تو بغلت باشه 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
میدونم خیلی مدیریت زندگی بعد از بچه دار شدن خیلی سنگین تر و سخت تر شده ولی اگر برنامه ریزی داشته باش ...

شرایط من خاصه شاید بخاطر اینه که خیلی بهم سخت گذشته من تو شهر غریب تک و تنهام و از روز اول بارداری خودم بودم و خودم تا همین الان که بچه دوسال و نیمشه حتی یک ساعت کسی کمک نکرده بهم ..برای همین خیلی خسته م خیلی ناراحتم