2777
2789
عنوان

چرا زنای نی نی سایت اینجورین😨😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 111 پست
فکر نمیکنم متوجه بشه کلا عاقل بنظر نمیاد وگرنه درک اینکه بقیه چرا تاپیک میزنن و همه مشکل دادن خیلی ر ...

شما درجایگاهی نیستی که بخوای بگی من عاقلم یا نه💜

به نظرم ازقبل از ازدواج بهتره دختر وپسر بیشتر همو بشناسند که بعد از ازدواج کمتر این مشکلات پیش بیاد الان خیلیا رو میبینم بی فکر ازدواج میکنن تازه به جای حل مشکلاتشون برای همسراشون جایگزین پیدا میکنن 😐😐😑😑

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاش بی ادبانه بود؟ همینه عزیزم...! یه عده فقط به لباس عروس پوشیدن فکر میکنن و انتظار دارن همین با ...

واااا این چ طرز فکریه اخه کی ب لباس عروس فقط فکر میکنه؟؟؟وا مگه بچه هستن خانوما؟؟خودت چند سالته؟؟ن عزیزم هم تحقی میکنن هم سبک سنگین میکنن هم یمدت عقد و نامزد هستن بعد میرن زیر ی سقف تو اینمدت خیلیاشون ماهن ولی بعدش خودشونو نشون میدن خیلی از خانواده ها هم تعصبی هستن دوره عقد خیلی کوتاه هس و رفت و امد ندارن پس نمیتونن بشناسن پس گفتم قضاوت نکن ک سرت نیاد با تشکر

فکر نمیکنم متوجه بشه کلا عاقل بنظر نمیاد وگرنه درک اینکه بقیه چرا تاپیک میزنن و همه مشکل دادن خیلی ر ...

واقعا شاید مجرده تو عالم خودشه ولی واقعا قضاوت کردن بدترین چیزه

من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم مشکلات خودمو دارم ربطی به هول بودن نداره . مشکلات همیشه هست چه کم سن ازدواج بکنی چه سن بالا

شما درجایگاهی نیستی که بخوای بگی من عاقلم یا نه💜

تو هم در حدی نیستی که بخوای درباره شوهر کردن بقیه نظر بدی 

با این طرز فکر و مدل حرف زدنت معلومه چی هستی کافیه یکی بیاد خواستگاریت ندیده نشناخته بله رو میگی الان واسه بقیه لازم نیست فیلسوف بشی

واااا این چ طرز فکریه اخه کی ب لباس عروس فقط فکر میکنه؟؟؟وا مگه بچه هستن خانوما؟؟خودت چند سالته؟؟ن ع ...

شما ظاهرا که همه کسایی که دورتن زندگیشون گل و بلبله یا زیادی چشمت و رو همه چی بستی

طرف میاد تاپیک میزاره،

چرا شوهر نیست

چرا خواستگار ندارم

خواستگارم معتاده قبول کردم بنظرتون بهم بزنم؟

خب اینا یعنی چی؟؟

شما احتمالا ندیدی نمیتونی درک کنی

واقعا شاید مجرده تو عالم خودشه ولی واقعا قضاوت کردن بدترین چیزه من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم مشکلات خ ...

میگه خانما فقط فکر لباس عروسن

فکر کنم خودش اینجوریه درباره بقیه هم همین فکر رو میکنه وگرنه مگه بچه ۵ سالن که فکرشون اینجوری باشه

طرف کلی تحقیق میکنه آخرش بعد چند سال به مشکل میخورن چه ربطی به هول بودن داره

واقعا شاید مجرده تو عالم خودشه ولی واقعا قضاوت کردن بدترین چیزه من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم مشکلات خ ...

نمیدونم چیه یاد گرفتید قضاوت قضاوت

قضاوت یعنی ندانسته درمورد چیزی نظر بدی

من اینکارو نکردم و نظرم رو دادم

گفتم بنظرم اینا..

پس این قضاوت نیست

از تاپیکاش مشخصه کلاس نهمه🤣🤣🤣🤣🤣

نینی سایت به کجا رسیده که ی بچه میاد میره بالای منبر واسمون🤣🤣🤣

کجای حرف من قضاوت بود؟ شما بدبینی عزیزم با لحن بد میخونی! بارها توضیح دادم که عده ای نه همه

واقعا فهموندن شما خیلی سخته عزیزم وقتی ادم خوشبخته خوشحاله نمیاد تاپیک بزنه اوکی؟؟  وقتیم تاپیک مشکلات میزنه ب این معنی نیس بدبخته بازم اوکی؟؟ یسریا مبالغه میکنن چون تو اون لحظه خیلی ناراحتن بی کسن میتونی درک کنی؟؟ 

دخالت-نکنیم# 🌼

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
واقعا فهموندن شما خیلی سخته عزیزم وقتی ادم خوشبخته خوشحاله نمیاد تاپیک بزنه اوکی؟؟  وقتیم تاپیک ...

عزیزم اسی کلاس نهمه

ی نوجوونه اصلا درکی از مسائل زناشویی نداره همینجوری خواست ی اظهار نظری بکنه 

میگه خانما فقط فکر لباس عروسن فکر کنم خودش اینجوریه درباره بقیه هم همین فکر رو میکنه وگرنه مگه بچه ...

بخدا کمترین چیزی که اهمیت داره لباس عروسه . اتفاقا لباس عروس که پوشیدم چقدر سختم بود چقدر سنگین بود توش راحت نبودم دلم میخاست زودتر مراسم تموم بشه درش بیارم