2777
2789
عنوان

استاتوس های خاک برسری

86693 بازدید | 110 پست
بچه ها بیان جوک بگیم اونم از نوع خاک برسری
از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!
اینا که میگن آدم با گریه کردن سبک میشه حرف مفته! . . اگه یه بار موقع عـطسه کردن گــ...ـوو...زیدی میفهمی سبک شدن یعنی چی! لامصب ســر تا ته آدم ریسـتارت میشه!!!
از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ســـــــــــــــهراب... قایقت جا دارد ؟؟ . . . . . . . مکان ندارم! یه ساعته کار تمومه ناموسن...
ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﮑﺸﻢ ﭘﺎﯾﯿﻦ و ﺑﻪ ﻫر چی دختره ﯾﻪ ﺣﺎﻟﯽ ﺑﺪﻡ! . . . . ﺍﺭﺍﺩﺗﻤﻨﺪ ﺷﻤﺎ ﻃﻼ ! ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻃﺮﺯ ﺗﻔﮑﺮﺗﻮﻧﻢ به خدا......
ﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﻧﺰﺩ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ : ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ . ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﻧﺎﻡ ﺩﺧﺘﺮ ﭼﯿﺴﺖ ؟ ﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ : ﻧﺎﻣﺶ ﺳﺎﻣﺎﻧﺘﺎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻣﺤﻠﻪ ﻣﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ . ﭘﺪﺭ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ . ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﻫﻢ ﮐﺸﯿﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ ﺑﻪ ﺟﻬﺖ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ . ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺗﻮﺳﺖ . ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﻧﮕﻮ . ﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍﻥ ﻧﺎﻡ ﺳﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩ ﻭﻟﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﭘﺪﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ سه نفر ﻫﻤﯿﻦ ﺑﻮﺩ . ﻣﺮﺩ ﺟﻮﺍن ﺑﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻧﺰﺩ ﻣﺎﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﻧﺎﻡ ﻫﺮ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻡ ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺗﻮﺳﺖ ! ﻭ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﮕﻮﯾﻢ . ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺯﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﭘﺴﺮﻡ . ﺗﻮ ﺑﺎ ﻫﺮﯾﮏ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﯽ . ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﭘﺴﺮ ﺍﻭ ﻧﯿﺴﺘﯽ!
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
دختره پست گذاشته آیا میدانید درد زایمان برابر با درد خرد شدن تمام استخوان های بدن به مدت چند دقیقه است؟؟ . . . . . . . . . پسره کامنت گذاشته: تا حالا توپ خورده تو تخمات؟!!
دیگه خسته شدم.... میخوام بیام تو.... * * * * * * **** *** ** * ابوریحان بیرونى
. همه تو خارج میرن توالت عمومی کلی امکانات داره بهترین صابونو دستمالو فشار اب تنظیم با درجه مناسب تو ایران تنها خواسته ایی که همه دارن اینه که فقط در بسته بشه
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
/ تبلیغات ماهواره: آیا کمرتان شل است؟؟ آیا سینه های افتاده دارید؟؟ آیا فلانتان کوتاست؟؟ آیا کوتاهتان فلانست؟! آیا زیاد حال نمیکنید؟! آیا زودچیز! مى شوید؟:O آیا همسرتان چیز! نمیشود؟؟:O آیا و کووووفت! آیا و زهرررمااااااارررر... خو پدرسگگگ وقته شامه و آدم با ننه باباش نشسته سرسفره، این گل واژه ها چیه واسه ما پرپر میکنید