2777
2789
عنوان

خانومای باردار تو رو خدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کجا نوشته طول سرویکست رو؟؟

اگه انجام داده باشی توی سونو نوشته، cervical length

یه بار حتما واژینال انجام بده و طولشو چک کن اگه انجام ندادی البته

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
همون پایین برگه مینویسه همونجایی ک مینویسه رحم بسته شده خب حتما مشکلی نداشتین ک دکتر نگفته چیزی ان ت ...

نه من تازه رفتم تو ۱۱ هفته سونو ان تی و آزمایش خون نوشته برام باید آخرای ۱۲ هفته برم؟؟

اگه انجام داده باشی توی سونو نوشته، cervical length یه بار حتما واژینال انجام بده و طولشو چک کن اگه ...

شنبه سونو سلامت جفت و جنین دادم گفت مشکلی نیست سونو واژینال هم ۵ هفته دادم اونم بخاطر دل دردی که داشتم همیشه هم سمت چپ شکمم درد میکنه و تیر میکشه یه فیبرومم دارم 

بله عزیزم این پسره. بچه اولمم ک دختره

خداحفظشون  كنه برات گلم من خيلي زايمان  سختي داشتم دخترمم كلي بعدش تا يك سالگيش اذيتم كرد الان ميگم بره مدرسه بعدا باردار ميشم اينقدر ترسيدم 😂😂

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
خداحفظشون  كنه برات گلم من خيلي زايمان  سختي داشتم دخترمم كلي بعدش تا يك سالگيش اذيتم كرد ...

منم دقیقا شرایط تو رو داشتم سر دخترم.حتی الانم چلم میکنه بس ک اذیت کنه.منم میگفتم دیر میارم دومیو. اما خدا خواست و اینم زود اومد😅. شکر.

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
نه من تازه رفتم تو ۱۱ هفته سونو ان تی و آزمایش خون نوشته برام باید آخرای ۱۲ هفته برم؟؟

مگه تاریخ نزده براتون من دوازده هفته و یک روز بودم ک رفتم  اره دیگه همون اخرای ۱۲ هفته میشه تو اون سونو طول سرویکستون معلوم میشه

منم ۱۵ هفته هستم.۱۸ خرداد غربالگری دوم دارم..انقد میترسم  سرکلاژ شدی درد داشت😣

عه منم ۱۵ هفتم الان.۱۸ خرداد چند هفته میشین؟بیهوش میکنن دردشو ک ادم نمیفهمه ولی خب بعدش یکم دل درد و انگار ادم مور مور میشه ی دردی داره