2777
2789
عنوان

حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 19 پست
من این اصطلاحات را متوجه نمیشم کسی انجام میده؟! تک نیت؟! تاپیک سایه؟! ممنون میشم بیشتر توضیح بدیذ؟!

خب ببین عزیزم وقتی بخوای فال بگیری همه چیو بهت بگن مسشه فال کامل که انواع مختلف داره مثل تارووت قهوه ورق شمع و ... 

اما اگر بخوای فقط راجه به یه چیز بدونی یا فقط بخوای جواب یه سوالتو بدونی و بخوای برای اون فال بگیری میشه تک نیت 

حالا من این پیج رو دوستان پرسیدن و گفتم ایشون میگیرن 

مورد بعدی تاپیک سایه :سایه یه ادمی مثل من و شما هست که اینجا عضوه 

اینو تا اینجا داشتخه باش

الان منو و شما داریم توی این تاپیک با هم صحبت میکنیم یعنی من استارتر بودم یعنی شروع کننده بحث و یه تاپیک زدم یعنی یه صفحه باز کردم و دارم توی این صفحه با دوستان حرف میزنم پس الام من استارتر این تاپیک هستم . 

. یه عضو نی نی سایت 

حالا سای هم تاپیک زده درباره شهید هادی بری درباره حاجت روایی شهید هادی نوشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ببین عزیزم وقتی بخوای فال بگیری همه چیو بهت بگن مسشه فال کامل که انواع مختلف داره مثل تارووت قهوه ...

ممنون از توضیحاتتون، انشالله حاجت روا بشید🤲 من دعام در حق دیگران زود اجابت میشه🤲

هر چی کاربر سایه را سرچ کردم، ندیدم ایشان را،؟!

ممنون از توضیحاتتون، انشالله حاجت روا بشید🤲 من دعام در حق دیگران زود اجابت میشه🤲 هر چی کاربر سایه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم?postid=90524021 این تاپیک هستش 

میگم شمت که میگی دعات میگیره میشه برای خواهرم دعا کنی ازدواجش بهم نخوره و خودمم به ارزویی که شش سالع صبر کردم برسم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم?postid=90524021 این ...

آره حتما عزیز دلم، انشالله هم خودت هم خواهرت حاجت روا بشید، خواهرتونم بسلامتی سر زندگیش باشه و خوشبخت بشن و شماهم به آرزویی که صلاحت باشه برسی🤲 ممنون از معرفی کردن تاپیک سایه، انشالله زیر سایه الطاف شهدا بخصوص این دو شهید قرار بگیری