2777
2789
عنوان

شوهرم باز...

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 19 پست

مرد رفیق باز رو نمیشه کنترلش کرد از اول مگه نمیدونستی رفیقاشو به تو ترجیح بدی که بخاطر اونا تو راز خونه میندازه بیرون؟🙄🙄🙄🙄🙄🙄

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
اول مطمئن شو واقعا با دوستشه، بعد دیگه گیر نده. من  واقعا ناراحت شدم ازون حرکت که انجام داد متا ...

مطمئن هستم ... 

وقتی واقعا درک و شعور نمیشناسه وقتی حد و مرز رعایت نمیکنه دیگه وقتی مراعات هیج چیزو نمیکنه ... چاره ای ندارم جز اینکه بزنم به بیخیالی وانمود کنم ... اون میدونم که درست نمیشه همه ی راهارو رفتم ... باید کاری کنم که خودم دیکه جوش نزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئن هستم ...  وقتی واقعا درک و شعور نمیشناسه وقتی حد و مرز رعایت نمیکنه دیگه وقتی مراعات هیج ...

عزیزم فقط خودت و اعصابت برات مهم باشه. مردی ک بخاطر دوست، زنشو بندازه بیرون، ارزش ثانیه ای فکر کردن نداره دورت بگردم

خب مگه چیه برن بیرون. ازدواج کردین اسیری نیاوردین که:(

وقتی زن و بچه داره چرا با کسای دیگه بره!  ازین میسوزم که واسه خودش یه اکیپ داره هر دو سه روز دور هم جمع هستن ... دیگه نیازی به خوش گذرانی با من نداره ... نیازی غیر از رابطه ی جنسی  با من نداره ... رابطه ی جنسی هم من اگه مقاومت کنم خ  . ا... میکنه... اینا زندگیمو نابود کرده... 

وقتی شوهر به زنش هیچ نیازی نداشته باشه معلومه که رفتارش چطوری میشه ... سرد ... از روی قدرت ... مرد سالارانه... چون این وسط فقط منم که بهش نیاز دارم ...

مثل رفیقاش باهاش برخورد کن تا تو رو به اونا ترجیح بده پایه باش باهاش باهم برین بیرون و کیف کنین

همین کارو رو کردم خیلی هم زیاد هر چی بگه هر جا بره پایه هستم همیشه سعی میکنم غذاهای خوب بپزم هیچوقت بهش نه نگفتم ...