راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
نظرتان راجع فرهاد چی بود به نظر من آدم بدی نبود ولی تو فیلم خیلی بد تمومش کردن چون حس میکردم ...
من ک روش کراش زدم 😂😑 کلا هرچی آدم لاشی هس ب نظرم جذابه
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بچه ها ب نظرتون بدآموزی نداشت؟ عاخه الان دور و بر ما پر از امثال رها و فرهاده که چن سال باهمن بعد دختره یا پسره میره با یکی دیگه ازدواج میکنه الان بین جوونا این خیلی زیاد. حالا رها هم باید معتاد شه هم باید اخاذی کنه هم زندگی فرهادی نابود کنه هم بکشتش. همون که سیلی خورد از مائده بسش بود دیگه. الان هر دختر یا پسری که از هم جدا شدن و ازدواج کردن باید همو بکشن؟
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....