زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
ما که شاورما مرغ با سس ماست موسیر داریم اگه یه غذای متنوع ، نونی و خوشمزه میخوای پیشنهاد میشه ...
این چی چی هست
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
ما ترکا یه غذایی داریم به اسم قیزاتما سیبز مینی خلالی سرخ میکنیم بعدش بادمجون و کدو سبز بعدشم گوجه موقع خوردن با ماست چکیده و سیر له شده میخوریم عالیه من امروز میزارم
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی