2777
2789
عنوان

زیست کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 31 پست
ممنونم💙 منم 99 داشتم سال سوم کنکورم هست مثل اینکه دوباره باید بخرم 🥴🥴

اگه اینکارو بکنی که خیلی بهتره

چون سوالات ماز جدید شده بخاطر اینکه سطح کنکور بالاتر رفته 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اوهوم چی قبول شدی شما ؟

پزشکی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤍وای چقد خوب موفق باشی رشته مورد علاقه من😍 قول دادم بهش برسم گرچه رتبه هام داغون بوده خیلی هم دا ...

ممنونم عزیزم

شما هم موفق باشی❤

ان شاءالله حتما میرسی چرا که نه؟

ماشاءالله پیشرفتت خوب بوده، امسال دیگه همت کن تمومش کنی این قائله رو😁 و برسی به هدفت

میخوام تموم تلاشم رو کنم اینجا چن ماهی ی بار میام حال و هوام عوض شه ب نظر خودم اصلا پیشرفت نکردم هع ...

ان شاءالله موفق باشی دختر خوب❤

ان شاءالله موفق باشی دختر خوب❤

عزیزم شما از دی ماه شروع کردی به خوندن؟؟هم مدرسه میرفتی هم کنکوری میخوندی؟؟

لطفا دبیر درس هاتو بگو و منابع تستیت و اینکه درصدهای کنکورتم بگو لطفا

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin
عزیزم شما از دی ماه شروع کردی به خوندن؟؟هم مدرسه میرفتی هم کنکوری میخوندی؟؟ لطفا دبیر درس هاتو بگو ...

نه من از سال یازدهم میخوندم

آره مدرسه هم میرفتم

دبیر درسام دبیرای مدرسه بودن.

درصدام(کنکور99): ادبیات55عربی94دینی و زبان67زمین20ریاضی55زیست64فیزیک61شیمی47

بسته آموزشی زیست کنکور زیر 100 سنجش شامل آموزش کامل کتاب های زیست دهم، زیست یازدهم و زیست دوازدهم است و شامل سه بخش اصلی است:

پکیج زیست کنکور در سایت زیر صد سنجش

بخش اول: تدریس کاملا تشریحی خط به خط کتاب های درسی سه سال دبیرستان با زبان ساده و روان و شیوه کاملا مفهومی.

دومین بخش: آموزش نکات کلیدی، تکنیک های حل تست و شیوه های حل سریع و آسان تست های کنکور می باشد.

بخش سوم: برپایی ایستگاههای تست کلاسی در پایان هر بخش. همراه با آنالیز و تشریح و تحلیل تست های برگزیده. 15 سال اخیر کنکور.

تمام آموزش های این مجموعه با همکاری اساتید برتر کنکور کشور، استفاده از جدیدترین روش های آموزشی. و تکنولوژی روز دنیا آماده سازی شده و از چند هزار انیمیشن تخصصی و آموزشی برای فهم و درک بهتر مفاهیم درسی استفاده شده است.

تیم حرفه ای زیر صد سنجش به قصد هموار کردن مسیر موفقیت در کنکور سراسری برای داوطلبان و با هدف کسب رتبه ی زیر صد، تمام تجربه ی 12 ساله ی خود را با دانش اساتید و فناوری روز دنیا در هم آمیخت تا تمام آنچه که مورد نیاز داوطلبان کنکور است، فراهم آورد.

در این بسته ها ویدیوهای آموزشی کنکور بر اساس اصول و استانداردهای برنامه ریزی درسی تنظیم شده. و مشاوران زیر صد سنجش بر مبنای همین اصول.به دانش آموزان مشاوره و برنامه مطالعاتی ارائه می نمایند.

در پکیج آموزشی کنکور زیر صد سنجش صفر تا صد مطالب درسی به طور کامل آموزش داده شده.و دانش آموز را از هر نوع کتاب و جزوه و کلاس کمک آموزشی بی نیاز می کند

سلام عزیزمممم خوبی

من سال 1400 کنکور دادم ولی رتبم 19630 شد نتونستم رتبمو بیارم :)

یکی از دوستان تو اینترنت با استاد مهدی محمد حسین زاده آشنا شده بود فکنم دکترن، فیلم هاشو تو آپارات دیده بود مثل که نصف کنکور رو رایگان تدریس کرده بود

با همون فیلم ها داروسازی قبول شد، به من ایشون رو پیشنهاد کرده بود

یکسال با ایشون کلاس داشتم و تو 1401 رتبم 980 شد و اومدم پزشکی الانم ترم 2 :))))))

واقعا عالیه ایشون زیستم رو از 9 درصد تو 1400 با ایشون رسوندم به 80 درصد تو سال 1400.

قیمتشونم خیلی خوب بود

اخلاقشون عالی بود هر جلسه امتحان میگرفتن و کلاساشونم ضبط میکردند، من هر موقع جایی رو فراموش میکردم فیلم کلاسو مجدد میدیدم

تمام نکاتی هم که گفتن واقعاااا تو کنکور اومد :)

از انیمشن و یه نرم افزاری رو که اسمشو یادم نیست استفاده میکردند که خیلیییییییی عالی بود

باعث میشد فراموش نکنم مطلبو

خیلی سخت گیر بودن😂

سوالامم تو تلگرام همیشه جواب میدادن

متاسفانه شمارشون رو ندارم 

اسمشون رو سرچ کنید تو اینترنت خیلی میاره ازشون

سلام عزیزمممم خوبی من سال 1400 کنکور دادم ولی رتبم 19630 شد نتونستم رتبمو بیارم :) یکی از دو ...

سلام من قسمت هایی از زیستم مونده که تست آموزشی شو بزنم خیلی استرس دارم که نرسم قسمت های دیگه هم تسلط نسبتا خوبی که هنوز جا داره کار کنم تو فروردین خیلی زیست نخوندم پشیمونم 

به نظرت چیکار کنم هم برسم هم تسلط داشته باشم سر کنکور

سلام من قسمت هایی از زیستم مونده که تست آموزشی شو بزنم خیلی استرس دارم که نرسم قسمت های دیگه هم تسلط ...

ببین گلم اول برسی کن چه مباحثیه

من پیشنهاد میکنم مبحث جدید الان نخونی

اگر مثلا ۶۰ درصد مطالب رو خوندی همون ۶۰ درصدو ببند.

خیلی بستگی به خودت داره

یه موقع هست میتونی میگی مباحث جدیدم میخونم

یه موقع هست حس میکنی خیلی برات سخته یا طول میکشه

استاد مهدی محمد حسین زاده یادمه میگفت کسایی که ضعیف ترن یا خوب نخوندن روی شکل ها خوب وقت بزارن ۳۰ درصد از شکلاست.

راستی فیلم جمع بندی و تحلیل کنکور ۱۴۰۱ ایشونو ببین

نمیدونم ۱۴۰۲ رو دارن یا نه

ا

ببین گلم اول برسی کن چه مباحثیه من پیشنهاد میکنم مبحث جدید الان نخونی اگر مثلا ۶۰ درصد مطالب رو خو ...

اخه میدونی از بعضی فصلا نصفه خوندم میدونم بخونم برام اوکی میشه ولی واقعا نسبتا زیاده 

همش استرس دارم کی تسلطم زیاد بشه 

به نظرت فصل ۶ دوازدهم رو حذف کنم ؟از انرژی به ماده

اخه میدونی از بعضی فصلا نصفه خوندم میدونم بخونم برام اوکی میشه ولی واقعا نسبتا زیاده  همش استر ...

ببین هر فصلی رو که برات یادگیریش راحت تره اونو تکمیل کن 

این واقعا سلیقه ای هست.

ببین کدومو بهتر میفهمی از مهم ها اونو ادامه بدهه

فصل ۶ که گلم خیلییییی راحته نسبت به ۴ فصل اول :)

من یادمه فصل ۵ و ۶ رو از استاد تو ۶ ساعت یاد گرفتم

اینقدر هم خوب فهمیدم وقتی میرفتم رو تستا خیلی راحت شده بودند

ببین هر فصلی رو که برات یادگیریش راحت تره اونو تکمیل کن  این واقعا سلیقه ای هست. ببین کدومو ب ...

شاید باورت نشه ولی ۴ فصل اولو از بسرخوندم راحته برام ولی ۶ و۷ دوازهم با اینکه راحته ولی زیاد نخوندم سخته برام من کلاس خصوصی رفتم برا زیست برای همین میگم زیستم کم بشه آبروم رفته

ببین هر فصلی رو که برات یادگیریش راحت تره اونو تکمیل کن  این واقعا سلیقه ای هست. ببین کدومو ب ...

تا ۱۵ اردیبهشت تکمیلشون کنم تو کنکور برام مشکلی پیش نمیاد؟ احساس میکنم دیره تا ۱۵ ام ولی از یه طرفم مجبورم تنها راه همینه

سلام عزیزم خسته نباشی

من امروز اتفاقا تاپیک زده بودم خودم معلم زیست میخواستم

یکی از اعضا که اسمش باران بود

اومد دکتر مهدی محمد حسین زاده رو به من معرفی کرد.

فیلماشو امروز دیدم حدود 30 درصد کنکور رو فکنم تو آپارات گذاشته

خیلییییییی راضی بودمممممممم

یعنی ماورای باورام بود :)))
حتما فیلماشو تو آپارات ببین

که فکر نکنی تبلیغاتی یا چیزی دارم میگم.