2777
2789
میدونم اما نمیدونم چقد سرمایه میخواد  از کجا جنس بیارم پیجمو اولش چجوری بالا ببرم

اول چند تا پیج لباس کودک سیرچ کن‌. تا دستت بیاد پیج خوب چیه

من اینو دارم خوبه

https://instagram.com/niniharaji?utm_medium=copy_link

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم
در امدش چقده؟ روزی چند صفحه باید تایپ کرد؟

یه آیدی بهت میدم بهش پیام بزن، راهنماییت میکنه اگه نخواستی ک هیچی

ولی نگو آیدیشو از کجا اوردی، باشه؟

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان در امدش خوبه؟پیجش چقد فالوور داره؟ اخه بدیش اینه من دلم نمیخواد فامیل و اشنا اولش بفهمه چون ا ...

خوب شما داری از اول به نگرفتنش‌ فکر میکنی‌

اولش گفتم تعهد به کارت

باید بگی ۱۰۰ درصد میگیره‌ و برا گرفتنش‌ تلاشتو‌ بکنی

تا حالا ندیدم تلاشای‌ اینجوری‌ رو کسی‌ شکست بخوره

شاید اوایلش‌ سخت باشه حتی درامدت‌ همزمان با فروشت‌ باشه

اصلا اوایل که میزاری‌ با سود خیلی کم‌ بزار‌ تا مردم باورت کنن‌

فالورات ۱۰۰به بالا شدن شروع کن پست رضایت مشتری‌ بزار‌

برا مشتریات‌ وقت بزار باهاشون حرف بزن جا بگو باش و....

الان در امدش خوبه؟پیجش چقد فالوور داره؟ اخه بدیش اینه من دلم نمیخواد فامیل و اشنا اولش بفهمه چون ا ...

ولی سرمایه شو دیگه نمیدونم اینو‌ خودت پیگیری‌ کن برو تو پیجای‌ مختلف و بپرس‌ ازشون 

منو راهنمایی میکنی ؟

اره عزیزم یه آیدی اینستا بهت میدم، اون خانم توی اون شرکته کار میکنه، تخصصی راهنماییت میکنه فقط چون آشناست نمیخوام بدونه من توی نی نی سایت هستم یوقت شناسایی میشم، نگو ک من آیدیشو بهت دادم

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
شما تو اینستا فعالیت داری؟

خودم نه

ولی یه سری‌ از دوستان رو دیدم زدن‌

میگن شکر راصی‌ اییم‌ ولی مسلما‌ درامدش‌ خوب بوده که به فکر پیجای‌ دیگه م افتادن 

باشه عزیزم

malihe.alipoor

فقط چون آشناست نگین ک از نی نی سایت گرفتین، بگین از یکی از دوستاتون گرفتیم یا ی همچین چیزی

منو راهنمایی میکنی ؟

malihe.alipoor 

فقط عزیزم لطفا نگو از نی نی سایت گرفتی

مقاله ک نمیخوای بنویسی، روزی یک ساعت وقت میزاری متن دست نویسی ک برات میفرستن رو تایپ میکنی میفرستی ...

ببخشید چطور اعتماد کنیم چون بیشترن واسه تایپ میخان ی مبلغی بدی بعد بهت یاد میدن و وارد کارش میشی