2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
آخه گفت قصدم ازدواجه، فک نکنه ک من ب همه شماره میدم🥺

نمیدونم واسه همین میگم ولی تو نباید شماره تو میدادی حالا ام که دادی عیبی نداره ولی بعش بگو من نمیتونم با نامحرم صحبت کنم میقهمه شما ااز اون دخترا نیستی که شماره بدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چیکار کنم؟ 

بهش بگو فکر کردم قراره ب مامانم هرچه زودتر بگید

مخفی کاریو نمیپسندم

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
نه  

ببین به نظر من , این دفعه که تماس گرفت یا چت کرد سوالشو با حوصله جواب بده , در ادامه هم بگو تا اینجا که با هم صحبت کردیم برای آشنایی اولیه کافیه به نظرم دیگه بیشتر از این  منطقی  نیست بدون اطلاع بزرگترا با هم در تماس باشیم. ممنون می شم اگر حرف دیگه ای دارید با مادرم تماس بگیرید.

حالا دو حالت داره   : یا واقعا تو رو برای ازدواج می خواد که در این صورت خودش یا مادرش با مادرت تماس می گیرن وارتباط رسمی شروع می شه یا به عنوان بازیچه باهات درتماس بوده و قصد جدی نداشته که در این حالت دیگه تماساشو قطع می کنه و دست از سرت بر می داره.

این رفتار نه تنها زشت نیست  بلکه کلاستم بالا می بره معنیش اینه که من معطل نیستم که تو هر وقت خواستی  بی هدف باهام لاس بزنی